Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 14:40

Προς ανανέωση η Ριντ με τον Παναθηναϊκό, κοντά η Βιντζιλαίου, στο στόχαστρο η Σταμολάμπρου

Την επόμενη ημέρα κοιτάζουν στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ελένη Καπογιάννη, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της κατά την διάρκεια των τελικών με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως έχει βρει τους μεταγραφικούς της στόχους εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Προτεραιότητα για τους “πράσινους” αποτελεί η ανανέωση με την Τσάστιτι Ριντ. Στην πολυτιμότερη παίκτρια της περιόδου που μόλις τελείωσε έχει γίνει πρόταση με αυξημένες αποδοχές και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Επόμενη κίνηση για το “τριφύλλι” αποτελεί η Αγγελική Βιντζιλαίου, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κι δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησής της. Η Βιντζιλαίου, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή της Καπογιάννη  που το περασμένο καλοκαίρι έκανε ατομικές προπονήσεις με την Ελληνίδα γκαρντ στο ΟΑΚΑ, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πήρε μεταγραφή μεσούσης της περιόδου για την Σουηδία και την Ουμέα.

stamolamprou

Εκτός, όμως, της Βιντζιλαίου στόχος του Παναθηναϊκού είναι μία από τις πιο χαρισματικές Ελληνίδες αθλήτριες, βαρύ “πυροβολικό” του Ολυμπιακού και της εθνικής κι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Over Fm”, η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών, με τους “πράσινους” να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες ώστε να ολοκληρώσουν το “μπαμ”, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ποιότητα δίπλα στην Όλγα Χατζηνικολάου.

Άλλωστε, στόχος του “τριφυλλιού” εν όψει της επόμενης σεζόν είναι η διατήρηση των κεκτημένων και το βήμα παραπάνω, μέσω της κατάκτησης του double και της ανταγωνιστικής παρουσίας στην Ευρώπη.

vintzileou

ΠΗΓΗ: wbasket.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares