Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 16:20

Το παζλ ολοκληρώθηκε, αυτά είναι τα ζευγάρια του Final Four της Ευρωλίγκας

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα το παζλ για το Final Four της φετινής Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στην Κολωνία, επιβεβαιώνοντας τον άτυπο κανόνα πως το πέμπτο παιχνίδι της σειράς καταλήγει πάντα στον γηπεδούχο…

Η Ανατολού Εφές, χάρη στη νίκη της με σκορ 88-83 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία επιβλήθηκε με σκορ 92-89 της Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα, η οποία …διέλυσε με σκορ 79-53 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του θεσμού και μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχε προκριθεί πριν από μερικές ημέρες, θα μονομαχήσουν στα παιχνίδια που θα κρίνουν τον ευρωπαϊκό τίτλο, στη “Lanxess Arena” της Κολωνίας.

Έτσι, οι τέσσερις πρώτοι της κανονικής διάρκειας, οι οποίοι είχαν και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs δηλαδή είναι κι εκείνοι που θα μονομαχήσουν σε περίπου τρεις εβδομάδες για το κούπα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Μπαρτσελόνα - Αρμάνι Μιλάνο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αναντολού Εφές

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Μαΐου, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 7:00 μ.μ. και το δεύτερο στις 10:00 μ.μ., ενώ να σημειωθεί πως  δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος από τους δύο αγώνες θα ξεκινήσει πρώτος. Δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή 30 Μαΐου, ο μικρός τελικός θα γίνει στις 6:30 μ.μ., ενώ ο σπουδαιότερος αγώνας της σεζόν, αυτός που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης, θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα, στις 9:30 μ.μ..

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares