Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 11:16

H Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Mε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Δημοκρατίας κύριος Ισίδωρος Κούβελος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΑ προσκάλεσε την κυρία Σακελλαροπούλου να εγκαινιάσει στις 17 Οκτωβρίου 2021, μαζί με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Δρα Thomas Bach, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, ανακαίνιση που γίνεται με ενίσχυση της ΔΟΕ.

O κύριος Κούβελος αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της ΔΟΑ, που στη διάρκεια έξι δεκαετιών έχει οργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις για περισσότερους από 100.000 σπουδαστές, καθηγητές, ερευνητές και φίλους του Ολυμπισμού. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κύριο Κούβελο, επισημαίνοντας τη σημασία της ΔΟΑ για τη διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών και την ανάπτυξη της Ολυμπιακής Παιδείας.

Μετά τη συνάντηση ο κύριος Κούβελος είπε: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόσκληση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας να εγκαινιάσει μαζί με τον Πρόεδρο Bach τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της ΔΟΑ. Η απόφασή της αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και το Ολυμπιακό κίνημα!»

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σύμβουλος του Προέδρου και των Προγραμμάτων Ανάπτυξης της ΔΟΑ, Δρ Διονύσης Γάγγας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares