Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 17:34

Τζώρτζογλου για Ζαγοράκη: «Να τον αφήσουν χωρίς παρεμβολές να περάσει τη φιλοσοφία του»

Χαρούμενος με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο www.Grandsport.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να το αφήσουν χωρίς παρεμβολές να κάνει πράξη τη φιλοσοφία του και κυριότερο να επιλέξει τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τζώρτογλου για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη: «Είμαστε διπλά χαρούμενοι, και για το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη ως υποψήφιο πρόεδρο και σε αυτό που γίνεται για πρόεδρο κοινής αποδοχής, καθώς είναι κάτι που το προσπαθούμε χρόνια σαν ΕΠΣ Ηρακλείου.

Το σημαντικό, που μας χαροποιεί είναι ότι κάτσανε όλοι σε ένα τραπέζι και οι «μεγάλοι» και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους.

Το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να αφήσουνε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να κάνει πράξη την φιλοσοφία του. Να τον αφήσουν να επιλέξει τους συνεργάτες του, τα διοικητικά και τα υπαλληλικά μέλη και στελέχη. Θα πρέπει να τον αφήσουν χωρίς παρεμβάσεις να κάνει πράξη τη φιλοσοφία που έχει για το ποδόσφαιρο.

Δεν αρκεί δηλαδή μόνο αυτό που έχει γίνει αλλά θα πρέπει να το αφήσουν χωρίς παρεμβάσεις να κάνει το έργο του».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares