Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 14:22

Αυτό πόνεσε… | Liverpool 0-1 Brighton: Match Review

Η Liverpool δεν απείλησε σε κανένα σημείο τη Brighton και γνώρισε οδυνηρή ήττα στο Anfield (0-1), πέφτοντας στην 4η θέση και βρίσκεται πλέον στο -7 από την κορυφή της Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Κυριακή 7/2 με τη Manchester City (18:30) στο Anfield για την 23η αγωνιστική της Premier League.



Η Liverpool ήταν αγνώριστη απέναντι στη Brighton, δεν δημιούργησε καμία ουσιαστική φάση στο παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Anfield, μένοντας στους 40 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Manchester City, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η ομάδα του Klopp, μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων έχοντας μόλις ένα σουτ στον στόχο. Ο Alzate πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς που υποχρέωσε τη Liverpool στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

45 λεπτά χωρίς σουτ στην εστία

Ο Alisson έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, με τον νεαρό Kelleher να παίρνει τη θέση του στο βασικό σχήμα, ενώ Henderson και Philips αποτέλεσαν το 12ο διαφορετικό δίδυμο σέντερ μπακ στη φετινή σεζόν.

Η Liverpool πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε στο 3ο λεπτό με τον Salah να μη βρίσκει εστία με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Από τη μεριά της, η Brighton άρχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο και έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 24ο λεπτό με τον Burn. Οι Reds είχαν ξανά τη συντριπτική κατοχή υπέρ τους (65%) αλλά δυσκολεύονταν να πατήσουν στα καρέ του Sanchez, με αποτέλεσμα να έχουν δύο τελικές στο πρώτο μέρος (και καμία εξ αυτών εντός στόχου).

Δέχτηκε νωρίς γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έβγαλε αντίδραση

Η Liverpool μπήκε αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος με ξεκάθαρη διάθεση να κυνηγήσει το γκολ και έφτασε κοντά στο 53ο λεπτό. Ο Firmino βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Bissouma και κατέληξε κόρνερ.

Ωστόσο, η Brighton στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Burn έκανε την κεφαλιά-γύρισμα από τα αριστερά στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Alzate κι αυτός από κοντά νίκησε τον Kelleher για το 0-1 στο 56ο λεπτό.

Η Liverpool ήταν πλέον αναγκασμένη να βγει στην επίθεση και να κυνηγήσει το γκολ. Ο Klopp πέρασε στο ματς τους Oxlade-Chamberlain και Origi και είδε την ομάδα του να απειλεί με τους Salah στο 70ό λεπτό και τον Oxlade-Chamberlain δύο λεπτά αργότερα, χωρίς να βρουν στόχο.

Η Brighton έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 74ο λεπτό με τον Kelleher να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Gross μέσα από την περιοχή, με τη Liverpool να απαντάει με τον Firmino στο 78 λεπτό, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Οι Reds πίεσαν μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Brighton, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς γκολ για τρίτο σερί εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Phillips, Henderson, Robertson; Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain 64′), Thiago, Milner; Salah, Shaqiri (Origi 64′), Firmino (Jones 78′)

Brighton: Sanchez; White, Webster, Dunk; March (Lallana 67′), Bissouma, Alzate, Burn; Gross, Trossard, Maupay (Connolly 83′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares