Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 12:25

Νεκροί ο πρόεδρος και τέσσερις παίκτες ομάδας σε αεροπορική τραγωδία

Τέσσερις παίκτες της ερασιτεχνικής ομάδας Πάλμας, όπως και ο πρόεδρος του συλλόγου βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαιναν κατέπεσε μετά την απογείωση του.

Ο εφιάλτης της Σαπεκοένσε ζωντανεύει ξανά στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο που βιώνει μία νέα ποδοσφαιρική τραγωδία. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας Πάλμας, όπως και τέσσερις παίκτες του συλλόγου σκοτώθηκαν, όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαιναν, κατέπεσε υπό άγνωστες συνθήκες λίγο μετά την απογείωση του.

Η ομάδα κατευθυνόταν προς την Γκοϊανία, όπου θα αντιμετώπιζε την Βίλα Νόβα για το τοπικό Copa Verde. Νεκρός είναι ο 32χρονος πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Μέιρα, οι ποδοσφαιριστές Ράμουλε (27 ετών), Λούκας Πρασέδες (23 ετών), Γκιγέρμε Νοέ (28 ετών), Μάρκους Μολινάρι (23 ετών), όπως και ο χειριστής του αεροσκάφους.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής, λίγες στιγμές μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Πόρτο Νασιονάλ, που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νότια της πόλης Πάλμας. Το αεροπλάνο έχασε ύψος αμέσως μετά την απογείωση του και κατέπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή, δίχως να υπάρξουν επιζώντες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares