Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 21:42

Μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφής παρενόχληση ή κακοποίηση από την World Sailing

Η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (World Sailing) σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, τονίζει ότι έχει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφής παρενόχληση ή κακοποίηση.

Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον χωρίς φόβο.

Η διεθνής ομοσπονδία, η οποία δεσμεύεται να διαφυλάξει αυτό το δικαίωμα και να εξασφαλίζει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο άθλημα είναι ασφαλείς, στηρίζει τη δύο φορές ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, μέλος της επιτροπής αθλητών, που είχε το θάρρος να καταγγείλει το περιστατικό κακοποίησης που βίωσε ως αθλήτρια.

Η Jo Aleh, πρόεδρος της επιτροπής αθλητών και μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας δήλωσε “Η Σοφία επέδειξε αξιοζήλευτη γενναιότητα μιλώντας δημόσια. Είναι μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτήν και έχει την απόλυτη στήριξη της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής κοινότητας. Η Σοφία είναι μια παθιασμένη αγωνίστρια, αφοσιωμένη στο άθλημα. Έχει δείξει το δρόμο στη θάλασσα και τώρα το κάνει και στη στεριά. Ελπίζω το θάρρος της να εμπνεύσει και άλλους οι οποίοι έχουν αδικηθεί, ώστε αυτοί που έχουν διαπράξει τέτοια αδικήματα να βρεθούν υπόλογοι"

2021-01-22_1.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares