Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 15:56

«Πνίγει» τη Μπαρτσελόνα ο Μισθός του Μέσι, δείχνει τους αντικαταστάτες του ο Τσάβι

Η πανδημία που έχει “κλονίσει” ολόκληρο τον πλανήτη, έχει επηρεάσει και τον χώρο του ποδοσφαίρου, με τους συλλόγους να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να… ανασάνουν τα ταμεία τους.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αρκετές… περιπέτειες όσον αφορά περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων της, με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Λιονέλ Μέσι να την “βαραίνει” ακόμη πιο πολύ.

Ειδικότερα, όπως ισχυρίζεται ο υποψήφιος πρόεδρος των Καταλανών, Εμιλι Ρουσάουντ, ο μισθός του 33χρονου Αργεντινού αστέρα του ποδοσφαίρου δεν είναι βιώσιμος και με βάσει τα λεγόμενα του, εάν εκλεγεί, τότε θα προσπαθήσει να πείσει τον ίδιο προκειμένου να παραμείνει στην Βαρκελώνη, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Στο μεταξύ, την άποψη του σχετικά με το ποιοι είναι οι “υποψήφιοι” διάδοχοι του Λιονέλ Μέσι, εξέφρασε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Για του λόγου το αληθές, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Αλ Σαντ διάλεξε τέσσερις φιλόδοξους ποδοσφαιριστές ως… μελλοντικούς διάδοχους.

Μιας και ο Αργεντινός “μάγος” έχει ακόμα… χρόνια μπροστά του, για να συνεχίσει αυτό το αμύθητο έργο που προσφέρει στο χώρο του αθλήματος.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που διάλεξε δεν είναι άλλοι από τους: Νεϊμάρ, Σαλάχ, Μπαπέ και Στέρλινγκ.

Ενώ μεταξύ αυτών των τεσσάρων “αστέρων” ξεχώρισε τον μεσοεπιθετικό της Σίτι, τον Στέρλινγκ.

Τον οποίο θεωρεί και πιο… επικίνδυνο, συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Πηγή: talentabout.gr

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares