Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 13:22

Κυρίαρχη αλλά ακίνδυνη | Liverpool 0-0 Manchester United: Match Review

Η Liverpool ήταν κυρίαρχη κόντρα στη Manchester United αλλά δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, μένοντας στο 0-0 και έχασε την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή της Premier League. Στην 4η θέση πλέον οι Reds.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Πέμπτη 21/1 με την Burnley (22:00) στο Anfield για την 20ή αγωνιστική της Premier League.

Liverpool και Manchester United ήρθαν ισόπαλες (0-0) στο Anfield σε ένα ντέρμπι κορυφής με ελάχιστες καλές φάσεις.

Η ομάδα του Klopp παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν δημιούργησε ουσιαστικές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ. 4ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη για τους Reds.

Από την άλλη, η United είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά ο Alisson με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για τους Reds.

Έτσι, η United (37 β.) διατήρησε το +3 από τη Liverpool, αλλά οι Reds έπεσαν στην 4η θέση με 34 βαθμούς, καθώς Leicester και Manchester City συνέχισαν με νίκες και είναι ισόβαθμες στην 2η θέση (35 β.)

Ανούσια κατοχή και μόνο μία ευκαιρία

Οι Reds πήραν αμέσως τα ηνία του παιχνιδιού, έφτασαν την κατοχή στο 70% αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ντε Χέα.

9 τελικές σε 30 λεπτά έκαναν οι παίκτες του Klopp, με καλύτερη (και μόνη εντός στόχου) εκείνη του Firmino στο 17ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ

Από την πλευρά της, η United απείλησε μία και μοναδική φορά στο πρώτο μέρος, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Fernandes στο 34ο λεπτό να φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Alisson.

Πιο επικίνδυνη η United αλλά ο Alisson κράτησε όρθια τη Liverpool

Η Liverpool συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, η Manchester ήταν αυτή που απείλησε με τον Wijnaldum να προλαβαίνει τελευταία στιγμή να διώξει την μπάλα μετά από το σουτ του Fernandes στο 53′, ενώ λίγο αργότερα οι Reds απάντησαν με τον Salah.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά την είσοδο του Cavani και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 75ο λεπτό όταν ο Fernandes βρέθηκε απέναντι από τον Alisson, με τον Βραζιλιάνο να αποκρούει ενστικτωδώς.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Thiago απείλησε με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον De Jea να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Στην τελευταία, και μεγαλύτερη στιγμή στο ματς, η μπάλα στρώθηκε στον Pogba, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Alisson έδιωξε σωτήρια στο 83ο λεπτό, κρατώντας ξανά όρθια τη Liverpool.

Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson; Thiago, Wijnaldum (Milner 89′), Shaqiri (Jones 76′); Salah, Mane, Firmino (Origi 85′)

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Pogba, Fred, McTominay; Fernandes (Greenwood 89′), Rashford, Martial (Cavani 61′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares