Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 14:45

Σοβαρεύτηκε και προκρίθηκε | Aston Villa 1-4 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στους πιτσιρικάδες της Aston Villa, αλλά επικράτησε με 4-1 στο Villa Park και πήρε την πρόκριση στον 4ο Γύρο του FA Cup.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Κυριακή 17/1 με την Manchester United (18:30) στο Anfield για την 18η αγωνιστική της Premier League.



Η Liverpool τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο κόντρα στους παίκτες των ακαδημιών της Aston Villa, αλλά πήρε τη νίκη με 4-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup.

Να σημειωθεί ότι οι «χωριάτες» χτυπήθηκαν μαζικά από τον κορωνοϊό και αναγκάστηκαν να παραταχθούν με παίκτες από την ακαδημία – όπως ακριβώς είχε συμβεί πέρσι στη Liverpool για άλλους βέβαια λόγους, απέναντι στη Villa για το EFL Cup.

Ο Klopp έκανε ορισμένες αλλαγές, αλλά χρησιμοποίησε και αρκετούς βασικούς παίκτες. Ο Mane άνοιξε νωρίς το σκορ, αλλά ο Barry ισοφάρισε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι Reds έδειξαν πιο σοβαρό πρόσωπο και πέτυχαν 3 γκολ σε διάστημα 5 λεπτών (Wijnaldum, Mane, Salah), διαμορφώνοντας το 1-4.

Σκόραρε γρήγορα αλλά ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο

Οι Reds ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Jones έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Mane με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Η Liverpool απέκτησε κατευθείαν τον έλεγχο του αγώνα, είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη.

Οι Reds έχασαν ευκαιρία στο 22ο λεπτό με τον Onodi να αποκρούει πρώτα εντυπωσιακά την προσπάθεια του Wijnaldum και στη συνέχεια έδιωξε και το σουτ του Mane. Κι αφού η Liverpool δεν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της, η Villa βγήκε στην επίθεση με τον Barry να πλασάρει ωραία τον Kelleher κάνοντας το 1-1 στο 41ο λεπτό.

Το καθάρισε μέσα σε 5 λεπτά

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Klopp πέρασε στο παιχνίδι τον Thiago, ο οποίος ανέβασε επίπεδο τη Liverpool και τη βοήθησε να… ξεμπλοκάρει.

Οι Reds σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο μέρος και… πάτησαν το γκάζι, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 60ό λεπτό, ο Minamino έστρωσε την μπάλα στον Wijnaldum κι αυτός με τρομερό πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 63ο λεπτό, μετά από σέντρα στην περιοχή του Shaqiri, ο Mane έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-3, ενώ ο Salah έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, νικώντας τον Onodi με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4 στο 65ο λεπτό.

Τα πιτσιρίκια της Villa δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος του ματς, με τη Liverpool να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον 4ο Γύρο του FA Cup.

Οι συνθέσεις

Aston Villa: Onodi; Walker (Rowe 76′), Revan, Bridge, Rowe (Swinkels 76′); Hayden, Raikhy (Sohna 66′), Sylla, Bogarde (Lindley 66′), Chrisene (Young 61′); Barry

Liverpool: Kelleher; N.Williams, R.Williams, Fabinho, Milner; Henderson (Thiago 46′), Wijnaldum, Jones (Shaqiri 61′); Salah (Origi 76′), Mane (Oxlade-Chamberlain 74′), Minamino (Firmino 61′)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares