Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 11:48

Ο Πύρρος Δήμας επισκέφτηκε την Προολυμπιακή ομάδα άρσης βαρών

Στην προπόνηση της Προολυμπιακής ομάδας στον Αγιο Κοσμά πήγε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Τον υποδέχτηκαν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Χρήστος Τριφύλλης και Χρήστος Καμαργιαννάκης με τον Πύρρο Δήμα να συζητά με τους πρωταθλητές Κωνσταντίνα Μπεντέλη, Μαρία Πιπιλιαρίδου και Θοδωρή Ιακωβίδη, για όλα τα θέματα αλλά και για το μεγάλο στόχο του 2021 που είναι οι προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της Athlos Sportswear που ντύνει τις Εθνικές Ομάδες άρσης βαρών Θοδωρής Βαντόλας.

Μεταξύ άλλων ο Πύρρος Δήμας είπε στους πρωταθλητές: «Σας ευχαριστώ πολύ που σε μία δύσκολη εποχή για τον ανθρωπότητα και τον αθλητισμό, εσείς συνεχίζετε απρόσκοπτα τις προπονήσεις σας. Από την πρώτη στιγμή η Ομοσπονδία έχει βρεθεί στο πλευρό σας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, προκειμένου οι συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες προκειμένου να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι η εξασφάλιση προκρίσεων στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές σας για το έργο τους και πιστεύω ότι θα έρθουν καλά νέα για το άθλημα μας.»

Μπεντέλη, Πιπιλιαρίδου και Ιακωβίδης συνεχίζουν σε καθημερινή βάση τις προπονήσεις τους, διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares