Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 11:38

Δεύτερη σερί απώλεια στο αντίο του 2020 | Newcastle 0-0 Liverpool: Match Review

Η Liverpool αποχαιρέτησε το 2020 με τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της μέσα σε λίγες μέρες, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας με τη Newcastle για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, τη Δευτέρα 4/1 με τη Southampton (22:00) στο St Mary’s Stadium για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Δεύτερη γκέλα μέσα σε 4 μέρες για τους Reds.

Η Liverpool έχασε ξανά ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Newcastle και έμεινε στο 0-0, φτάνοντας τους 33 βαθμούς (στο +3 από τη Manchester United που έχει παιχνίδι λιγότερο).

Η ομάδα του Klopp είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά ο εξαιρετικός Darlow κράτησε το μηδέν για τη Newcastle. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Thiago στη δράση για πρώτη φορά μετά τις 17 Οκτωβρίου.

Πίεση ψηλά και χαμένες ευκαιρίες

Οι Reds είχαν την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά αλλά δυσκολεύονταν να γίνουν επικίνδυνοι και να απειλήσουν με αξιώσεις τα καρέ του Darlow.

Η Newcastle φάνηκε απειλητική στο 12ο λεπτό με τον Wilson να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Fabinho, ενώ η Liverpool απάντησε στο 16ο λεπτό με τον Darlow να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Milner.

Οι Reds ανέβασαν ρυθμούς και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν το ημίχρονο για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 34ο λεπτό, ο Salah νικήθηκε από τον Darlow, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Firmino στις καθυστερήσεις.

Ο Darlow της στέρησε τη νίκη

Η Liverpool συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις, καθώς η Newcastle έκλεινε καλά τους χώρους.

Στο 66ο λεπτό, οι Reds έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Salah να αστοχεί μέσα από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Firmino δεν μπόρεσε να σκοράρει σχεδόν σε κενή εστία.

Ο Klopp πέρασε τον Thiago στο 73ο λεπτό, ο οποίος επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 17 Οκτωβρίου, και στο 81ο λεπτό η Liverpool έχασε τρομερή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Mane δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Darlow και στη συνέχεια ο Schar έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι Reds πίεζαν ασφυκτικά και έχασαν μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία στο 88ο λεπτό με τον Darlow να σώζει ξανά την ομάδα του αποκρούοντας την κεφαλιά του Firmino, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Salah δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις

Newcastle: Darlow; Schar, Fernandez, Clark; Yedlin, Hayden, M.Longstaff, Ritchie (Lewis 85′); Joelinton, Murphy (Almiron 65′), Wilson

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Henderson, Milner (Thiago 73′), Jones (Wijnaldum 67′); Salah (Shaqiri 90+2′), Mane, Firmino

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares