Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 15:40

Λεουτσάκος: Να βγει κάποιος από την κυβέρνηση να μας απαντήσει

Ο Λεωνδίας Λεουτσάκος ζήτησε ξεκάθαρη απάντηση από πλευράς κυβέρνησης για το αν παίξουν ή για το πότε τελικά θα κληθούν να αγωνιστούν ξανά οι ομάδες της Super League 2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Εμείς από την πλευρά μας με όλες τις ομάδες της Super League 2 έτοιμες έχουμε κάνει ότι μα ότι μας έχει ζητηθεί για να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Βλέπετε ότι και στη Super League 1 έγινε η αρχή, το πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά δεν έχουν αποφύγει τα κρούσματα και τα προβλήματα!

Περιμένουμε κάτι επίσημο, από κυβερνητικά στελέχη! Το θέμα μας έχει να κάνει με πολλά υπουργεία! Ας βγουν και να μας πουν δεν παίζετε! Να μας πουν τι γίνεται!

Αλλά πρέπει να ξέρετε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει ξεκινήσει η Super League 2! Η Πορτογαλία για παράδειγμα με περισσότερα κρούσματα αναλογικά από την Ελλάδα και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει κανονικά!".

Μάλιστα ο κ. Λεουτσάκος εξέφρασε και έναν ακόμα (ενδεικτικό) προβληματισμό: "Αλλά τι άλλο να πούμε τώρα! Είναι δυνατόν σε διαφορετικά αθλήματα να τηρείται σχεδόν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο;"

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares