Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 16:36

Στοίχημα: Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ίντερ Προγνωστικά του Αγώνα 27/10/20

Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να υποδέχεται την Ίντερ στο «Ολιμπίσκι» στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:55, με μερική παρουσία θεατών.

Πολύ σύντομα μετά την μεταξύ τους κόντρα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ θα τα πουν Σαχτάρ και Ίντερ, με τους γηπεδούχους να έχουν μια δυνητική ευκαιρία για εκδίκηση!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με επιθετική διάθεση και φιλοσοφία, σε παιχνίδι που αναμένεται να ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με απόδοση 1.55. Σηματικό για το bet365 ποδόσφαιρο.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - Το… μπαμ της Μαδρίτης ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Χτυπήθηκε άσχημα από τον κορωνοϊό, έπαιξε χωρίς 8 βασικούς, όμως έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και τιμώρησε τους γηπεδούχους, που την υποτίμησαν. Με μέσο όρο ηλικίας λίγο πάνω από τα 22 έτη στην ενδεκάδα, βρέθηκε να προηγείται με 3-0 και στο τέλος έφτασε στη νίκη με 3-2. Η μετάβαση στο πρωτάθλημα ήταν λογικό να αποδειχθεί δύσκολη και για αγωνιστικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Υποδέχθηκε τη Βόρσκλα και έμεινε στο 1-1. Δεν είχε την ίδια ένταση, σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες, δείχνοντας επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια και παρότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 53’ τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίες παραμένουν ο μπακ Ισμαΐλι, ο στόπερ Κριβστόφ (0/0, 3/1) και ο εξτρέμ Κονοπλιάνκα (0/0, 3/0) από εκεί και πέρα επιστρέφουν είτε από τραυματισμούς είτε από καραντίνα ελέω covid-19, οι μέσοι Κοβαλένκο (0/0, 5/4), Στεπανένκο (0/0, 5/0) και Άλαν Πάτρικ (6/2). Οι δύο τελευταίοι μάλιστα υπολογίζονται για βασικοί από τον κόουτς Κάστρο. Αμφίβολοι ο μέσος Φερνάντο (0/0, 4/0) και ο φορ Τζούνιορ Μοράες (0/0, 5/1).

Προηγούμενο ματς:  Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βόρσκλα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό, για να φτάσει στην ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα με τον Σόλομον, στο 33ο λεπτό.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Πιάτοβ – Κορνιένκο, Ματβιένκο, Χοτσολάβα, Ντοντό – Στεπανένκο, Μάρκος Αντόνιο – Τάισον, Μάρλος, Τετέ - Ντεντίνιο

Δείτε επίσης το κορυφαίο bet365 casino εδώ.

ΙΝΤΕΡ - Εδωσε τέλος στο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με το 0-2 επί της Τζένοα. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στο δεύτερο και έφτασε στο τρίποντο με τα γκολ του Λουκάκου στο 64’ και του Ντ’ Αμπρόζιο στο 79’. Μόλις το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της που κράτησε το μηδέν στην άμυνα και συνολικά το πρώτο με μηδέν παθητικό έπειτα από τον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με την προσεχή αντίπαλό της, Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-0) στις 17 Αυγούστου.

Αυτό οφείλεται και στην αλλαγή στα 2/3 της άμυνάς της: Ρανόκια και Μπαστόνι αντικατέστησαν τους Ντε Φράι και Κόλαροφ. Ασχημη η αντίδραση του Λαουτάρο Μαρτίνες όταν έγινε αλλαγή στο 72', καθώς ξέσπασε τα νεύρα του στον πάγκο της ομάδας του.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας οι Βεσίνο (Μ.), Παντέλι (Τ.). Οι Γκαλιαρντίνι (Μ, 2/1), Ράντου (Τ.), Σκρίνιαρ (Α, 2/0) δίνονται αμφίβολοι λόγω Covid-19, ενώ οι Σένσι (Μ, 3/0) και Σάντσες (Ε, 1/0, 4/0) υποφέρουν από τραυματισμό και λείπουν. Το θετικό είναι ότι ο Χακίμι (Α, 5/1) εν τέλει έπεσε θύμα ψευδούς αποτελέσματος σε έλεγχο για Covid-19, έπαιξε στη Γένοβα, ομοίως θα πράξει και στο Κίεβο. Το δίδυμο των «Λα-Λου» (Μαρτίνες, Λουκάκου) δεν χαλάει, ενώ επικρατέστερος για τη θέση του επιτελικού μέσου είναι ο Μπαρέλα.

Προηγούμενο ματς:  Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Τζένοα, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα των Λουκάκου (64′) και Ντ’Αμπρόζιο (79′) ήταν και αυτά που έκριναν αναμέτρηση.

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-1-2): Χαντάνοβιτς – Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Χακίμι, Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Γιανγκ – Μπαρέλα – Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος:

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares