Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 19:34

Λάτσιο - Ντόρτμουντ Προγνωστικά στο Πάμε Στοίχημα 20/10/20

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 6ου Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λάτσιο να αντιμετωπίζει στο «Ολίμπικο» την Ντόρτμουντ στο κουπόνι πάμε στοίχημα . Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάκιστο το ξεκίνημα της Λάτσιο στη σεζόν. Η Ντόρτμουντ εμφανίζεται σοβαρή, ενώ αμυντικά εμπνέει εμπιστοσύνη μέχρι στιγμής. Επιλογή στο κουπόνι οπαπ το διπλό (2) με απόδοση 2.05 στην bet365.

ΛΑΤΣΙΟ - Το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν τη βρήκε σε θέση να διεκδικεί ακόμη και τον τίτλο, έχοντας νικήσει τη Γιούβε για το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Η αναγκαστική διακοπή, όμως, ήταν η... ταφόπλακά της. Κατά την επιστροφή με τα απανωτά ματς, το «ρηχό» ρόστερ της δεν ανταποκρίθηκε, από φόβητρο μετετράπη σε ομάδα της σειράς και απλά έκλεισε την πρώτη τετράδα στην Α' Ιταλίας, δίχως πάντως να κινδυνεύσει η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση έπειτα από 13 χρόνια για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος έχει πετύχει και με το παραπάνω, αλλά επειδή δεν βλέπει... φως αναφορικά με τη διάθεση της διοίκησης να ξοδέψει, τρενάρει διαρκώς τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός μάχης ο στόπερ Ράντου, ο μπακ-χαφ Λάτζαρι και οι χαφ Περέιρα, Εσκαλάντε. Εκτός λίστας οι στόπερ Βάβρο, Μπάστος και ο φορ Λούλιτς. Επιστρέφει ο πολύτιμος φορ και περσινός πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, Ιμόμπιλε, όπως επίσης και ο σημαντικός στόπερ Λουίζ Φελίπε. Με 3-5-2 οι γηπεδούχοι με τους Κορέα και Ιμόμπιλε επιθετικό δίδυμο.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Στρακόσια – Πάτρικ, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε – Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Φάρες – Κορέα, Ιμόμπιλε

Προηγούμενο ματς:  Ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από την Σαμπντόρια. Τα γκολ σημείωσαν οι Κουαλιαρέλα (32′), Αουτζέλο (41′) και Ντάμσγκααρντ (74′).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - Συμμετέχει για 5η σερί σεζόν (15η συνολικά) στους ομίλους του θεσμού η Μπορούσια, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση της περυσινής Bundesliga, πίσω από τη σπουδαία Μπάγερν. Έφτασε στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 από τις 7 τελευταίες περιπτώσεις. Στην προηγούμενη διοργάνωση αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, παρ’ ότι νίκησε στο πρώτο ματς εντός έδρας με σκορ 2-1 (ήττα 2-0 εκτός).

Μετρά 5/6 εφετινά N/G σε επίσημα παιχνίδια. Μόνο στο Σούπερ Καπ δέχτηκε γκολ από την Μπάγερν (3-2) και στην ήττα από την Άουγκσμπουργκ (2-0). Τρεις νίκες στην κατηγορία, όλες με μηδέν παθητικό. Η τελευταία ήρθε το Σάββατο με 1-0 κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Τρεις χαμένες φάσεις για εκείνη, μία για τη Χόφενχαϊμ. Όταν μπήκαν ως αλλαγή οι Ρόις και Χάαλαντ, όλα έγιναν πιο εύκολα. Σκόρερ ο Ρόις (76’).

Αγωνιστικά Νέα: Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός κεντρικός αμυντικός Τσαν (4/1). Είναι αμφίβολος ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Πίστσεκ (1/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ακανζί (3/0) εξαιτίας του COVID-19 και ο τραυματίας αναπληρωματικός αριστερός μπακ Σουλτς (1/0), έκτο ο αριστερός μεσοεπιθετικός Αζάρ (1/0), έβδομο ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (0/0) και ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (0/0).

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Χόφενχαϊμ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ρόις στο 76′.

Χρήσιμα προγνωστικά στοιχήματος:

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares