Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 23:27

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου στους κορυφαίους της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής

Το basketblog.gr επέλεξε αυτούς που ξεχώρισαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής και καλεί το αναγνωστικό κοινό του να αναδείξει τον MVP και τον κορυφαίο προπονητή.

Μετά την Α2, τα βραβεία της αγωνιστικής επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα και στη Β’ Εθνική! Μία ημέρα, λοιπόν, μετά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, το basketblog.gr επέλεξε την καλύτερη πεντάδα και τον προπονητή που ξεχώρισε για τη δουλειά του.

Τώρα λοιπόν είναι η σειρά σας να ψηφίσετε, ώστε να αναδείξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής, αλλά και τον κορυφαίο προπονητή.

1. Νίκος Χουχούμης (ΑΟΚ Χανιά)

Ο Διογένης Γοργόνης πέτυχε το καλάθι που έμελλε να είναι το νικητήριο στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ, αλλά ο Νίκος Χουχούμης κουβάλησε τον ΑΟΚ Χανιά. Μετά τους 29 πόντους της πρεμιέρας ο νεαρός γκαρντ πρόσθεσε άλλους 21 (με 4 εύστοχα τρίποντα) και βοήθησε τον ΑΟΚ να σημειώσει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Β’ Εθνική.

2. Μιχάλης Πολυτάρχου (Αιγάλεω)

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είχε ηγετικό ρόλο στην πρώτη νίκη της χρονιάς για το Αιγάλεω επί του Παλαιού Φαλήρου (85-78). Ο 37χρονος γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του “Σίτι” με 23 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα, εκ των οποίων τους πέντε τους πέτυχε στο καθοριστικό σερί 9-0 που έκανε η ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού στα μέσα της τέταρτης περιόδου.

3. Αγγελος Γκάτζιας (Μεγαρίδα)

Σε ένα ματς-περίπατο, στο οποίο ο Γιώργος Μάνταλος χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του από το πρώτο ημίχρονο, ο Αγγελος Γκάτζιας ήταν αυτός που ξεχώρισε. Ο 24χρονος γκαρντ έβαλε 16 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα και αποτέλεσε τη σταθερά της ΝΕΜ στην επίθεση, οδηγώντας την ομάδα των Μεγάρων στην εύκολη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 81-60.

4. Σπύρος Μαγκουνής (ΕΦΑΟΖ)

Ο ΕΦΑΟΖ είναι μία από τις πιο αξιοπρόσεκτες ομάδες του 2ου ομίλου μέχρι στιγμής. Έπειτα από δύο αγωνιστικές φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Σπύρος Μαγκουνής έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Το απέδειξε και στη χθεσινή εμφατική εκτός έδρας νίκη επί του Μανδραϊκού με 64-87, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 27 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα.

5. Νίκος Αγγελόπουλος (Μεγαρίδα)

Ο Νίκος Αγγελόπουλος πήγε στη Μεγαρίδα για να προσδώσει ποιότητα κάτω από τα δύο καλάθια και αυτό έκανε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο 35χρονος, πια, φόργουορντ/σέντερ πέτυχε 16 πόντους και πρόσθεσε δύο εύστοχα τρίποντα στην άνετη νίκη της ΝΕΜ στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Προπονητής: Αλέκος Δάγλας (Μελίσσια)

Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος τα Μελίσσια έμοιαζαν στα χαρτιά ως μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Κι όμως, ύστερα από δύο αγωνιστικές βρίσκονται στην 1η θέση του 2ου ομίλου με ισάριθμες νίκες (την Κυριακή νίκησαν τον Κρόνο 76-68, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά), με τον Αλέκο Δάγλα να έχει φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτό.

Πηγή: basketblog.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares