Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 15:42

Προγνωστικά Στοιχήματος του Nations League

Πολωνία - Βοσνία Προγνωστικά στο Πάμε Στοίχημα

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας του Nations League, με την Πολωνία να υποδέχεται στο «Μιέσκι» τη Βοσνία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Πολωνία, τη στιγμή που η Βοσνία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Επιλογή στα αποτελέσματα στοιχήματος ο άσος (1) με απόδοση 1.75 στην bwin live

Χρήσιμα Στατιστικά: 6-1-1 στα τελευταία οκτώ (επίσημα-φιλικά), Πέντε Over 2,5 στα οκτώ πιο πρόσφατα

ΠΟΛΩΝΙΑ - Δεύτερη σερί αγωνιστική για την Πολωνία όπου μένει αήττητη στο Nations League. Μετά τη νίκη επί της Βοσνίας με 1-2, ακολούθησε την Κυριακή η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ιταλία. Στο μεσοδιάστημα είχε προκύψει και ένα 5-1 επί της Φινλανδίας σε φιλική αναμέτρηση. Τρίτο σερί ματς που αποφεύγει το αρνητικό αποτέλεσμα. Έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς και δεδομένα διεκδικεί την πρωτιά στον 1ο Όμιλο. Είναι ισόβαθμη με την Ολλανδία και στο -1 από την πρωτοπόρο Ιταλία.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο Μπεντνάρεκ, όμως ο Λεβαντόφσκι δίνεται αμφίβολος. Εβγαλε, πάντως, την τελευταία προπόνηση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ξεκινήσει.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέζνι – Ρέτσα, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Κετζιόρα – Κριχόβιακ, Λινέτι – Κλιχ, Μόντερ, Σιμάνσκι – Λεβαντόφσκι (Πιόντεκ)

Χρήσιμα Στατιστικά: 1-3-3 στα επτά τελευταία (γενικά), Επτά Over 2,5 στα δέκα πιο πρόσφατα

ΒΟΣΝΙΑ - Κράτησε την Ολλανδία στο «μηδέν», πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού στη Β’ Κατηγορία του Nations League. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει στη φετινή διοργάνωση, ο έτερος βαθμός που έχει προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ιταλία (1-1). Για να ελπίζει στην παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, οφείλει να κάνει τη «μίνι» υπέρβαση και να κερδίσει την Πολωνία.

Αγωνιστικά Νέα: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Περιμένω να κάνουμε ένα καλό ματς, αλλά θα είναι δύσκολο γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ καλός», δήλωσε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, τραυματίας είναι Κάντουσιτς (Α, 1/0) και αποκλείστηκε από την αποστολή, θετικό βγήκε το δείγμα του αναπληρωματικού κίπερ Μπούριτς (2 συμμ.) και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και ο Μπέγκοβιτς (Τ, 63 συμμ.). Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Χόντζιτς (Ε, 12/3).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέχιτς – Κολάσινατς, Τοντόροβιτς, Σανίτσανιν, Τσίπετιτς – Πιάνιτς, Χατζιαχμέντοβιτς – Τσίμιροτ, Κρούνιτς, Γκόγιακ - Τζέκο

Χρήσιμα Προγνωστικά:

Νορβηγία Σερβία προγνωστικά στο στοίχημα
Εσθονία Γεωργία στο πάμε στοίχημα

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares