Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 12:07

Ντάγκεναμ Μπάρνετ Προγνωστικά Στοιχήματος 6/10/20

Αναμέτρηση στην Νάσιοναλ Λιγκ, με τη Ντάγκεναμ & Ρεντ να υποδέχεται στο Τσίλγουελ Κονστράξιον την Μπάρνετ στο πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45 χωρίς κόσμο στο γήπεδο.

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - Απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της Ντάγκεναμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου φιλοξενήθηκε από την Χάλιφαξ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Είχε άγχος στην πρεμιέρα και αυτό την επηρέασε αρκετά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ από το σημείο του πέναλτι. Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Δεν μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 67’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Φίλιπς και ο επιθετικός Κίγκλι.

ΜΠΑΡΝΕΤ - Αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της Μπάρνετ στο γήπεδό της απέναντι στην Ιστλιχ από την οποία και γνώρισε τη βαριά ήττα με 5-1. Δεν μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 5’ έμεινε πίσω στο σκορ από την αντίπαλό της. Η αντίδρασή της, ήρθε λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος όταν και στο 39’ έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος όμως, ουσιαστικά δεν κατέβηκε ποτέ. Δέχτηκε δύο γρήγορα τέρματα στο 53’ και το 56’ και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο. Εως το τέλος δέχτηκε δύο ακόμα γκολ για να διαμορφωθεί έτσι το βαρύ 5-1 εις βάρος της.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Πρόταση: Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν. Πιο υποφερτή η εικόνα της Ντάγκεναμ, ωστόσο η Μπάρνετ διατηρεί θετική πρόσφατη παράδοση στις έξι (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και παραμένει αήττητη. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, αξίζει το ρίσκο στο πάμε στοίχημα με το Over 2.5 Goal σε απόδοση 2.00 στην bet365

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares