Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 13:58

Αγγλία: Συνελήφθη παίκτης της Ρέντινγκ για «στημένα»

Σε κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων φέρεται να εμπλέκεται ο επιθετικός της Ρέντινγκ Μαρκ ΜακΝάλτι. Ο 28χρονος Σκωτσέζος φορ συνελήφθη μαζί με έναν 21χρονο άνδρα στο Εδιμβούργο, στις 23 Σεπτεμβρίου, όπως αποκαλύπτει η Daily Record.

Οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, ώσπου να εξεταστούν τα στοιχεία από την αστυνομία.

Η σκωτσέζικη αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε σπίτια στο Εδιμβούργο και το Φορθ Βάλεϊ (μια μικρή κωμόπολη έξω από το Φόλκερκ) και κατάσχεσε υπολογιστές, τάμπλετ, καθώς και τρία σημειωματάρια. Ενα από τα σπίτια φέρεται να ανήκει στον διεθνή Σκωτσέζο στράικερ, ο οποίος βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, έχοντας πάρει δικαιολογημένο ρεπό από την ομάδα του.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας δεν κατονομάζει τον ΜακΝάλτι, όμως αναφέρει ρητά ότι οι συλλήψεις έγιναν «στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με το στήσιμο αθλητικών αγώνων». Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορία θα βασιστεί σε ενδείξεις για παράνομο στοιχηματισμό σε αγώνες που συμμετείχε ο ΜακΝάλτι και αφορούσαν κυρίως σε στοίχημα σε κάρτες.

Ο ΜακΝάλτι, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Εδιμβούργο, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λίβινγκστον. Οι καλές του εμφανίσεις του χάρισαν την κλήση στην εθνική ομάδα της Σκωτίας (με την οποία έχει αγωνιστεί δυο φορές) καθώς και τη μεταγραφή στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πλέον ανήκει στο ρόστερ της Ρέντινγκ, αν και την περσινή σεζόν την πέρασε σε μεγάλο βαθμό ως δανεικός στην αγαπημένη του Χιμπέρνιαν. Φέτος δεν δείχνει να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή του, Βέλικο Πάουνοβιτς, αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί λεπτό στην Τσάμπιονσιπ και έπαιξε περίπου 100 λεπτά συνολικά στα δύο ματς του Λιγκ Καπ, κόντρα σε Κόλτσεστερ και Λούτον.

 

Πηγή: kingbet.net

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares