Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 22:02

Βαρύ πένθος για τον Απόστολο Κόντο, απεβίωσε η σύζυγός του Ελένη

Δύσκολες ώρες βιώνει από το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου ο Απόστολος Κόντος.

Ο ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, ο οποίος είναι κατά το ήμισυ ναξιώτικης καταγωγής (σ.σ. η μητέρα του είναι από το Σκαδό το γένος Πιτταρά) και όντας ένας από τους καλύτερους σουτέρ και σκόρερ, αφού είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα με 8.712 πόντους, “έχασε” την σύζυγό και σύντροφο της ζωής του Ελένη (σ.σ. «Ελενίτσα» την αποκαλούσε πάντοτε ο Απόστολος Κόντος) σκορπώντας οδύνη στην οικογένεια και τον κοινωνικό της περίγυρο.

Η Ελένη Κόντου αποτελούσε μία από τις συμπαθέστερες κυρίες της Νέας Φιλαδέλφειας μόνιμη παρουσία στο πλευρό του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή του Ιωνικού ΝΦ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Το “SportCyclades” απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Απόστολο Κόντο, στον Αργύρη Κόντο και σε όλη την οικογένεια για την απώλεια της Ελένης Κόντου, μιας αληθινής Κυρίας. Όλοι όσοι τη γνωρίσαμε αισθανόμαστε τόση θλίψη σήμερα, όση χαρά και μας έδινε πάντοτε η συναναστροφή μαζί της, ο καλός της λόγος, το αφοπλιστικό της χαμόγελο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares