Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 19:58

Συγχαρητήρια στον Παντελή Διαμαντόπουλο του Φειδιππίδη και του ΣΕΒΑΣ Νάξου

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ του Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ

«Στα Χνάρια των Ηρώων» (102 ΧΛμ)

Ο δρομέας του Φειδιππίδη που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα, πήρε μέρος στον αγώνα των 102 χιλιομέτρων και τερμάτισε σε χρόνο 15:32’:58’’ εκπροσωπώντας επάξια τον Σύλλογό μας.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 20:00 του Σαββάτου 1 Αυγούστου μπροστά από το μνημείο του Δημόφιλου στις Θεσπιές και ο τερματισμός έγινε στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, την Κυριακή 2 Αυγούστου το πρωί.

Πρόκειται για τη διαδρομή που ακολούθησαν το καλοκαίρι του 480 Π.Χ. οι 700 Θεσπιείς προκειμένου να ενισχύσουν τους 300 Σπαρτιάτες και τους άλλους Έλληνες πολεμιστές, στην άνιση μάχη εναντίον του στρατού των Περσών.

Από το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη, πολλά συγχαρητήρια στον Παντελή και σε όλους τους Πατρινούς δρομείς που πήραν μέρος με μεγάλη επιτυχία!!!

Εκτός από αθλητής του Σ.Μ.ΑΧ.Φειλλιπίδη , ο Παντελής Διαμαντόπουλος είναι αθλητής του ΣΕΒΑΣ Νάξου και Γενικός Γραμματέας του ΝΑΞΙΑΚΟΥ Γ. Σ.. Είναι λιμενικός στο επάγγελμα και υπηρετεί στο λιμεναρχείο Νάξου. 

Αθλητής του Σ.Μ.ΑΧ.Φειλλιπίδη , του ΣΕΒΑΣ Νάξου και Γενικός Γραμματέας του ΝΑΞΙΑΚΟΥ Γ. Σ. Λιμενικός στο επάγγελμα που υπηρετεί στο λιμεναρχείο Νάξου. 
Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares