Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 14:37

Επιλέχθηκε για την Κ19 της ΑΕΚ ο Νίκος Παντελαίος

Στην Κ19 της ΑΕΚ που συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής, Νίκος Παντελαίος.

Οι αναπροσαρμογές και οι μειώσεις σε έμψυχο υλικό δεν επηρέασαν την παραμονή του στην ομάδα, αφού οι ιθύνοντες των ακαδημιών ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή, τον οποίο και συμπεριέλαβαν κανονικά στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο, Δευτέρα 27/7, στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση και όπως όλα δείχνουν ο Παντελαίος θα τελεί υπό των οδηγιών του Ηλία Καλοπήτα που είναι ανάμεσα σε αυτούς που συνεχίζουν κανονικά στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα Κ19 συμμετέχουν υποχρεωτικά όλες οι ομάδες της super league και οι αγώνες διεξάγονται παράλληλα κάθε σαββατοκύριακο. 

Ο Παντελαίος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου με τη φανέλα του οποίου έχει κατακτήσει πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ είχε σπουδαία πορεία και με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων με αποκορύφωμα την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2018 με την Κ16.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares