Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 11:54

Στην 9η θέση του κόσμου η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading

Εντυπωσιακή χορογραφία, που τους κατέταξε στην 9η θέση του κόσμου, παρουσίασε το ελληνικό ζευγάρι, Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleadingπου διεξάγεται στο ESPNWideWorldofSports στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 f1_team_greece_987e0.jpg

Οι αθλητές από τον Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, προκρίθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου, στις δέκα καλύτερες ομάδες του κόσμου στην κατηγορία Senior Cheer Hip Hop, μεταξύ 17 χωρών με στόχο να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή κατάταξη στην δεκάδα για την Ελλάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος. Οι υπόλοιπες χώρες που συμπλήρωσαν την 10άδα ήταν οι Ρωσία, Κίνα, Ταϊπέι, Μεξικό, Γεωργία, Ουκρανία, Εκουαδόρ, Γερμανία και Ιαπωνία. Η αξία της ελληνικής επιτυχίας έγκειται παράλληλα στο γεγονός, ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading, συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και απαρτίζουν 250 ομάδες.  

 Στην κατηγορία που διαγωνίστηκε το ελληνικό ζευγάρι, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιαπωνία, με τις ομάδες από τη Ρωσία και το Εκουαδόρ να συμπληρώνουν το βάθρο των απονομών. Μάλιστα την απονομή στους ασημένιους παγκόσμιους πρωταθλητές, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουνταδάκης.

 Παράλληλα με τους αγώνες, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την συμμετοχή εκπροσώπων από 70 χώρες. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης και o Ιωάννης Ζουμπούλης, μέλος του ΔΣ και νομικός σύμβουλος.

 Το βίντεο από την ελληνική συμμετοχή στους τελικούς, όπως αναρτήθηκε στο Facebook Page της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading και προβλήθηκε από το επίσημο κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας:

 

finals_ameriki_93870.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares