Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 14:10

Δίνεται η εκκίνηση στην Αμάρυνθο, του Κυπέλλου Ελλάδας τζετ σκι 2018

Δίνεται η εκκίνηση για το Κύπελλο Ελλάδας τζετ σκι 2018. Είκοσι έξι (26) οδηγοί, οι κορυφαίοι της χώρας, με ελάχιστες απουσίες παρ’ ότι βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου υπόσχονται εντυπωσιακό και συναρπαστικό θέαμα, αλλά και πολύ δυνατό συναγωνισμό, αγωνιζόμενοι στην πολύ όμορφη Αμάρυνθο, του Δήμου Ερέτριας, διεκδικώντας τις θέσεις του βάθρου.

Η εκκίνηση δίνεται στις 16:00 σήμερα Σάββατο (04/08) και οι αγώνες θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή (15/08).

«Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε για το καλύτερο για τον τόπο μας. Θέλουμε μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη μας, γι’ αυτό και επιλέξαμε να ζητήσουμε και αναλάβαμε την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας τζετ σκι 2018. Προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία στον κόσμο της περιοχής μας, αλλά και στους πολλούς επισκέπτες να δουν κάτι διαφορετικό, από μια φυσική εξέδρα την κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου. Ένα μπαλκόνι πάνω στην θάλασσα και δίπλα στην αγωνιστική πίστα της διοργάνωσης. Μια προσπάθεια που γίνεται βέβαια χάρις στην οικονομική συμβολή των μελών μας», δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου ο πρόεδρος Βασίλης Παπαγγελής και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κατσής, οι οποίοι κατέληξαν: «Ολόκληρο το ΔΣ ήταν θετικό από την πρώτη στιγμή και βοήθησαν όλοι τα μέγιστα για να υλοποιηθεί η ιδέα. Το ίδιο όμως έκαναν και τα περισσότερα από τα μέλη μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Μια πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ερέτριας και την Δήμαρχο Αμφιτρίτη Αλημπατέ και φυσικά την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ).

Για την διοργάνωση του Σαββατοκύριακου στην Αμάρυνθο μίλησε και ο Νίκος Μεταξάς, πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ερέτριας «Δαφνοφόρος Απόλλων» που έχει αναλάβει ένα πολύ μεγάλο μέρος της δηλώνοντας «Πρόκειται μια σημαντική για την περιοχή μας πρωτοβουλία που γίνεται κυριολεκτικά δίπλα από την στεριά δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν κάτι πολύ διαφορετικό και συναρπαστικό. Προσωπικά κάνω κάλεσμα σε όλους να έρθουν να το παρακολουθήσουν από κοντά».

Μέγας χορηγός είναι το ΚΤΕΟ Μπέκος, με τον Αθανάσιο Μπέκο να δηλώνει: «Θέλουμε να γίνονται εκδηλώσεις στην περιοχή μας και δεν θα μπορούσαμε να μην υποστηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια». Μεγάλοι χορηγοί οι Los Amigos Family Bar, Smilakos Bakery Café, Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια, Germanos Αμαρύνθου, Ουζερί Θοδωρής και χορηγοί οι Μίνι Μάρκετ Μ. Τσαλαβούτα, Central Café, Ψαροταβέρνα Λιμανάκι, Podaras Service, Ελαστικά Κατσής, Ψητοπωλείο Τσιμπούκης, Βάρκα Γυαλό Café, Laluna Beach Bar, Cavo Amarynthos Beach Bar, Papagelis Racing.

 Οι αγώνες το Σάββατο (04/08) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00 με τις απονομές στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, ενώ την Κυριακή (05/08) θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας. Και τις δύο ημέρες θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη από το Sportaltv.gr.

dgdhgdhfhgg.jpg

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares