Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 15:29

Η εκλεκτή παρέα του Α. Σκέντζου και το σχόλιο του Α. Χαριστέα

Την ευκαιρία να θυμηθούν τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος είχαν τις τελευταίες ημέρες πρώην αστέρες της χρυσής γενιάς του ΟΦΗ που αποτελούσε το μεγάλο φόβητρο σε Αθήνα και Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Ανδρέας Σκέντζος, αποφάσισε να βγει και στην έξοδο του να έχει εκλεκτή συντροφιά και ο λόγος γίνεται για τον μεγάλο επιθετικό των “ασπρόμαυρων”, Νίκο Μαχλά και τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και παλιά δόξα του ΟΦΗ, Γιαννη Αναστασίου.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί του Ηρακλείου, και, ο προπονητής του Πανθηραϊκού ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη ''γαλανόλευκη'', Άγγελος Χαριστέας, δεν δίστασε να σχολιάσει και να αναφέρει το σχόλιο ''τρομερή τριάδα'' δείχνοντας με αυτό το τρόπο την εκτίμηση που τρέφει και στους τρεις πρώην άσους του ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Σκέντζος και Νίκος Μαχλάς αποτελούσαν μέλη της χρυσής ομάδας που είχε αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διοραγώνση ΟΥΕΦΑ ( Σημερινό Europa League) ενώ ένδοξες στιγμές έζησε και ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο πρώην κόουτς του ΠΑΟ, ήρθε στον ΟΦΗ το 1996 και παρέμεινε μέχρι το 1998 προκειμένου να αντικαταστήσει το κενό του Νίκου Μαχλά που είχε αναχωρήσει για τη μακρινή Ολλανδία προκειμένου να διαγράψει λαμπρή καριέρα σε Φίτεσε και Άγιαξ, όπου με τη φανέλα του Αίαντα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνοντας όλη τη Γηραιά Ήπειρο να υποκλιθεί στο... κοπέλι από την Κρήτη.

photo_ske.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares