Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 00:58

Βολτάρει στη Νάξο ο διεθνής Μπάμπης Λυκογιάννης

Ιδανικότερος προορισμός φαίνεται ότι αποτελεί η Νάξος για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας που τιμούν με την παρουσία τους το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, μετά το Νίκο Καρέλη που πριν από μερικές ημέρες ήταν στο νησί της Αριάδνης, και τον Κώστα Μανωλά που βρίσκεται στο τόπο που μεγάλωσε, ακόμη ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής περνάει ξένοιαστες στιγμές στο νησί των Κυκλάδων. 

Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο άσο της Κάλιαρι, Μπάμπη Λυκογιάννη, που ο φακός του sportcyclades.gr τον αποθανάτισε στη Χώρα πραγματοποιώντας τον καθιερωμένο του περίπατο.

Ευδιάθετος, χαρούμενος και πάντα φιλικός με τον κόσμο δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, προσφέροντας ένα πλατύ χαμόγελο τη στιγμή που... κλίκαρε ο φακός της μηχανής.

Ο Λυκογιάννης με συνεχή παρουσία στις ομάδες που αγωνίζεται, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έχοντας συμμετοχές με όλες τις εθνικές ομάδες. 

Το 2013-2014 παραχωρήθηκε δανεικός στο Λεβαδειακό, και την επόμενη σεζόν στον Εργοτέλη.

Με την επιστροφή του στον Λιμάνι, ο Λυκογιάννης δέχτηκε πρόταση από τη Αυστριακή Στρουμ Γκρατς, για να μετακομίσει πέρυσι τον Ιανουάριο στην Κάλιαρι όπου είχε αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της Ιταλικής ομάδας στη Serie A.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares