Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 00:54

VIDEO: Η Dream Team που επέλεξε ο Κώστας Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε την ενδεκάδα που θεωρεί Dream Team, αναλύοντας τους λόγους που επέλεξε τον καθένα από τους ποδοσφαιριστές. (VIDEO).

Τους έντεκα παίκτες που συγκροτούν τη δική του Dream Team έφτιαξε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής στόπερ κλήθηκε σε video να επιλέξει από τους ανθρώπους της Ρόμα την ιδανική για τον ίδιο ενδεκάδα, επιλέγοντας σχήμα 4-2-3-1.

Για τα γκολπόστ επέλεξε τον Τζανλουΐτζι Μπουφόν, για τον οποίο ανέφερε ότι "είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, έχοντας δείξει τρομερή συνέπεια".

Δεξιός μπακ ο Βραζιλιάνος Μαϊκόν, ο για τον οποίο είπε ότι "έβλεπα διαρκώς την ποιότητά του και την ικανότητα να βοηθά στην επίθεση". Κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Καναβάρο - Νέστα: "Οι δύο καλύτεροι αμυντικοί όλων των εποχών. Δεν μπορείς να πεις πολλά γι' αυτούς τους δύο". Αριστερός μπακ ο Πάολο Μαλντίνι.

Στη μεσαία γραμμή επέλεξε τον Τσάβι: "Έκανε απίστευτα πράγματα στη Μπαρτσελόνα και πήρε μαζί της τα πάντα". Ακολούθησε ο Ζιντάν: "Ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες. Λάτρευα τον τρόπο που έπαιζε, ήταν τόσο έξυπνος και είχε εξαιρετική επαφή με τη μπάλα". Ο τρίτος στα χαφ ο Φραντσέσκο Τότι: "Ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έπαιξε μαζί. Πήρε Παγκόσμιο Κύπελλο και έμεινε 25 χρόνια στη Ρόμα. Την έβαλε στον χάρτη, όλοι μιλούσαν γι' αυτόν". 

Και τώρα οι τρεις της επίθεσης. Στα αριστερά ο Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δείτε μόνο τι έχει κατακτήσει. Πέντε φορές τη Χρυσή Μπάλα και το Champions League. Έχει πάρει τα πάντα, τίτλο και με την Πορτογαλία". Δεξιά ο Λιονέλ Μέσι: "Τι μπορείς να πεις; Μπορεί μόνος του να κερδίσει ένα ματς. Φαινόμενο".

Και στην κορυφή; Ρονάλντο: "Για εμένα ο καλύτερος όλων. Δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει κανείς καλύτερος από αυτόν".

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares