×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 18:23

Ηχηρή μεταγραφή με Βιλαντώνη στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού αλλά και της Αγίας Παρασκευής Κώστας Βιλαντώνης, θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τα χρώματα του ΠΑΣ Γαλατσίου, μεταγραφή που αποτελεί για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ένα μεγάλο «κόλπο γκρόσο». Το Sportcyclades.gr έχει το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.

ΤΟ WHO IS WHO

2ccb60a4be041dfb9c780ef77a037ee5_XL.jpg

Ο Ναξιώτης Κώστας Βιλαντώνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου και στα 15 του μεταπήδησε στον Πανναξιακό, όπου είχε συμμετοχές στην τότε ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Δ' Εθνική, όπου αγωνίστηκε για ακόμη έναν χρόνο στη μεγάλη κατηγορία. Στα 17 του πήρε μεταγραφή στον Ο.Φ. Χολαργού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε ΑΟ Γαλατσίου και Αγία Παρασκευή. 

Πέρυσι με τη φανέλα του Πανναξιακού έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων με τον ΑΟ Σύρου, ενώ στο βιογραφικό του επισυνάπτονται πολλά ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑΞΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο λόγος της μετακίνησης του 22χρονου μέσου από την Αγία Παρασκευή (όπου και αγωνιζόταν μέχρι στιγμής) στον ΠΑΣ Γαλατσίου, αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα τεκμήρια του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, όσον αφορά τη συνέχεια του στον τρίτο όμιλο της Β’ΕΠΣΑ.

Οι ιθύνοντες του Αθηναϊκού συλλόγου γνωρίζουν το ποιόν του Ναξιώτη ποδοσφαιριστή και για αυτό τον λόγο άλλωστε αποτέλεσε και πόλος έλξης, κάνοντας ουσιαστικά αφετηρία μέσω αυτού.

ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Οι χώροι που κινείται ο Κώστας Βιλαντώνης είναι κυρίως αυτοί του κέντρου, θέση που γνωρίζει πολύ καλά ο πρώην μέσος του Πανναξιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου επικίνδυνος από τον άξονα και μπροστά, αφού διαθέτει ταυτόχρονα και πολλές επιθετικές αρετές.

Για αυτό άλλωστε και η ενσωμάτωση του στον Πανναξιακό, μέσω του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρη Καρούση, που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Βιλαντώνης να γίνει μέλος του συλλόγου ήταν επιτακτική, αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «Βίλα» θα έδιναν άλλη δύναμη στο κέντρο. 

7fbc6f5984c2e78b4c1609f33cb77883_XL.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares