Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 13:55

Στο νησί του την Αμοργό ο «σίφουνας» Θάνος Καλάκος

Είναι 19 ετών και πριν από έναν μήνα περίπου έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στο Γκροσέτο καθώς έγινε ο πρώτος έφηβος που προκρίθηκε σε τελικό 800μ τερματίζοντας στη σειρά του σε 1.48.59.

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων! Η συμμετοχή στον τελικό, όπου και κατέκτησε την έβδομη θέση, θεωρείται μεγάλη επιτυχία καθώς επιτυγχάνεται για πρώτη φορά από Έλληνα.

Ο Θάνος Καλάκος είναι επίσης ο πανελλήνιος πρωταθλητής εφήβων στα 800 μέτρα!

Οι διακρίσεις του και οι συμμετοχές του σε μεγάλες διοργανώσεις όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων πριν 2 χρόνια, κάνουν πολλούς να μιλούν για έναν ανερχόμενο αθλητή ικανό να χαρίσει στην πατρίδα του μετάλλια!

Το amorgos-news.gr τον συνάντησε στην Αμοργό,  στον τόπο καταγωγής του όπου συνηθίζει να περνά όλα τα καλοκαίρια του!

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης καθώς το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα φορτωμένο εξαιτίας και των φοιτητικών του υποχρεώσεων στο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.  

Μπορεί η πορεία του να είναι επιτυχημένη, ο Θάνος όμως δεν επαναπαύεται αντίθετα θέτει τον επόμενο στόχο που είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στο Βερολίνο τον Αύγουστο του 2018.

thanos3thanos4-640x320thanos4thanos5thanos6thanos7thanos8thanos9

 

Πηγή: amorgos-news.gr 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares