×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 18:00

Η Λύση "Live Streaming"

Γνωστό είναι σε όλους μας τα τελευταία χρόνια το πρόβλημα με τις αθλητικές μεταδόσεις στην Ελληνική τηλεόραση, λόγω της οικονομικής συρρίκνωσης των καναλιών. Η κρίση έχει "χτυπήσει" ανεπανόρθωτα και αυτόν τον κλάδο, με αποτέλεσμα ακόμα και μεγάλες κατηγορίες να μην έχουν τηλεοπτική κάλυψη.


Σαφώς λοιπόν και οι τοπικές με την σειρά τους, που ούτως η άλλως δεν είχαν την δυνατότητα να προβληθούν στα ελεύθερα ή στα συνδρομητικά κανάλια, "υποφέρουν" ως προς την κάλυψη των αγώνων, μιας και στην καλύτερη των περιπτώσεων οι μεταδόσεις πραγματοποιούνται από ερασιτεχνικές λήψεις, με κάμερες ιδιωτών (και δικά τους έξοδα φυσικά). Σε αρκετά γήπεδα επίσης, η λήψη πλάνων γίνεται αρκετές φορές ακόμα και με κινητά τηλέφωνα, για να μπορέσει ο κόσμος να πάρει μία γεύση από την αναμέτρηση που τον ενδιαφέρει.

Αυτό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα η μετάδοση "Live Streaming", η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στις χώρες του εξωτερικού, να παίρνει αύξουσα πορεία στις προτιμήσεις των φίλων του αθλητισμού και δη στα τοπικά πρωταθλήματα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν λοιπόν, η μετάδοση "Live Streaming" που σημαίνει "Ζωντανή Μετάδοση", είναι μία επιλογή που προσφέρεται στο διαδίκτυο και με ένα απλό πάτημα μπορούμε να συνδεθούμε αυτόματα στο γήπεδο που μας ενδιαφέρει, αρκεί βέβαια ο αγώνας να καλύπτεται από μία τουλάχιστον κάμερα. 
Συνήθως, πολλά site, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση αναρτούν link's, τα οποία κλικάρωντας πάνω τους, μας μεταφέρουν αυτόματα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Η συγκεκριμένη επιλογή, σε συνδυασμό με την ενημέρωση του κόσμου (μιας και το διαδίκτυο δεν είναι εύχρηστο σε όλους), μέσα από τις ιστοσελίδες των τοπικών ομάδων ακόμα και από το facebook, είναι καινοτόμα για εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στο γήπεδο.
Τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο κόσμος την δείχνει έμπρακτα γεμίζοντας τα γήπεδα και για αυτό καλό θα ήταν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να τον ενημερώνουν για τυχόν "Ζωντανές Μεταδόσεις".

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares