×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 17:17

Εφαγε πρωινό και ... αυτοκτόνησε

Σε κατάσταση σοκ η μικρή κοινωνία της Αμοργού μετά την αποκάλυψη ότι 37χρονος ημεδαπός αυτοκτόνησε χθες Τρίτη 19 Αυγούστου ενώ το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στην παραλία της Βλυχάδας στα Θολάρια.

Ο 37χρονος  βρέθηκε για πρώτη φορά στο νησί και έμεινε σε πανσιόν (καταλύματα) στα Κατάπολα. Οι τελευταίες του κινήσεις δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς είχε προπληρώσει και τακτοποιήσει το δωμάτιό του και οι πληροφορίες λένε πως είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι θα αυτοκτονούσε και ότι θα τον έβρισκαν στην παραλία της Βλυχάδας στα Θολάρια.

Η τελευταία του μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κύλησε ομαλά και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική συνέχεια. Ο 37χρονος έφαγε κανονικά το πρωινό του και στη συνέχεια πήγε στην καφετέρια.

Στο δωμάτιο όπου διέμενε μόνος του είχε αφήσει το εξής σημείωμα «Με συγχωρείτε για την αναστάτωση, ευχαριστώ για τη φιλοξενία».

Χτες (19/07) το βράδυ οι φίλοι του άρχισαν να τον ψάχνουν, ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και τελικά εντόπισαν το σώμα του στην παραλία της Βλυχάδας. Βρέθηκε πνιγμένος ενώ πάνω του είχε φροντίσει να βρίσκονται η ταυτότητα και το κλειδί του.

Πηγή: amorgos-news.gr και φωτογραφία: katapola-amorgos.com

To διαβάσαμε στο naxospress.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares