Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 02:23

Ενημέρωση σε "καυτό" κοινό

Η συνάντηση είχε κλειστεί για τις 23 Μαρτίου στις 8 το πρωί στα γραφεία του κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος Νάξου, στο Χαλκί.

Ο Διοικητής του κλιμακίου Χρήστος Μπόπης, όπως είχε δηλώσει στα μέλη της ΛΕΜΟΝ, «χαιρετίζει την προσπάθεια και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει- όπως και το λοιπό προσωπικό- την ενημέρωση». Όμως εκείνη την ημέρα η ενημέρωση δεν έγινε… Αιτία η φωτιά που είχε ξεσπάσει από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας σε δύο… μέτωπα.

Ένα στη θέση ποταμός, δίπλα στον Απόλλωνα και ένα στα σύνορα Κυνιδάρου – Τσικαλαριού. Η πρώτη φωτιά τίθεται υπό έλεγχο μετά από περίπου 8 ώρες ενώ η δεύτερη χρειάζεται περίπου 22 ώρες και όπως ήταν λογικό η ενημέρωση αναβλήθηκε…

Σήμερα, αν και πρωταπριλιά, το ραντεβού …πραγματοποιήθηκε. Στις 9 το πρωί τα μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου ήταν στο κτήριο της Πυροσβεστικής στο Χαλκί και για περίπου 45 λεπτά της ώρας έλυσαν κάθε απορία που είχαν οι πυροσβέστες.

Τα μέλη του κλιμακίου άκουσαν με προσοχή την ενημέρωση και στη συνέχεια υπέβαλλαν ερωτήσεις και με τις απορίες τους έδειξαν τη δίψα για να μυηθούν στα μυστικά της ευαισθητοποίησης στο καίριο θέμα της δωρεάς του μυελού των οστών… Στο τέλος της ενημέρωσης, τα μέλη της ΛΕ. ΜΟ.Ν. - BE MY HERO με ένα τεράστιο αίσθημα πληρότητας αποχώρησαν ευχαριστώντας τους πυροσβέστες και τον αρχηγό τους για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν. Και ετοιμάζονται για την επόμενη ενημέρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Γλινάδο (03/04, 11:30) και δη στο δημοτικό σχολείο του χωριού.

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω δράσεις εντάσσονται στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά του μυελού των οστών, σε συνεργασία με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και τη συμπαράσταση της συν+Αξία και του Ποδηλατικού Ομίλου Νάξου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Τερζίδης τήρησε τις παραδόσεις! Το είδωλό μου... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares