Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕ Πάρου ο προπονητής του Παμμηλιακού, Μιχάλης Σαλέπης μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια για την πορεία της ομάδας του.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το απαγορευτικό του απόπλου στην περίπτωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια που δεν του επέτρεψε να μεταβεί στην Αθήνα και η Αφρικανική σκόνη που δεν επέτρεψε την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τους διαιτητές στο αεροδρόμιο της Νάξου, ανάγκασαν την ΕΟΚ να ορίσει τους δύο αγώνες των Κυκλαδίτικων ομάδων για αύριο Πέμπτη (25/4).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα θα κριθεί το παιχνίδι ΑΕ Μυκόνου - ΑΕ Μεσολογγίου, καθώς οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν την παραίτηση τους από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σήμερα η Νάξος κινείται σε μπασκετικούς ρυθμούς με τον Πανναξιακό να υποδέχεται σήμερα (24/4) στις 15:00 στο ''Δ. Περιστεράκης'' τον Ηλυσιακό στο ματς της χρονιάς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην τύχη που είχε με το μέρος του ο Παμμηλιακός σε αντίθεση με την ομάδα του απέδωσε την ήττα ο προπονητής της ΑΕ Πάρου, Χρήστος Γαβαλάς.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού, Δημήτρης Κίρκος μίλησε στον Δημήτρης Τσερεντζούλια για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕ Πάρου και τη συνέχεια στους αγώνες μπαράζ.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στην απουσία εγκαταστάσεων από το νησί που έχουν «καθηλώσει» τη Θύελλα Καμαρίου στο τοπικό πρωτάθλημα εστίασε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Σιμιτσής.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (21/4) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πανσιφναϊκού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Δημήτρης Τσιάβος μίλησε στον Αντώνη Κοραή για την απόφαση του να μετακομίσει από τον ΑΟ Πύργου στη Θύελλα Καμαρίου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η μία ομάδα μετά την άλλη συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους τη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 1938

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35