Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:54

Ξεκινάει η επισκευή

Ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ άναψε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση για την οροφή του γηπέδου στο κλειστό της Χώρας Ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ άναψε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση για την οροφή του γηπέδου στο κλειστό της Χώρας

Την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ υπήρξε και απόφαση όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους και δη το κλειστό γυμναστήριο στη Χώρα Νάξου που καλείται να φιλοξενήσει τη νέα σεζόν τις προσπάθειες που θα κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1 κατηγορία.

Το ΔΣ έδωσε το πράσινο φως σε ανάδοχο ο οποίος καλείται έως το τέλος του Αυγούστου να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες όσον αφορά την αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα στεγανοποίησης. Μάλιστα δεν θα καλυφθεί το σημείο που επισκευάστηκε την περσινή χρονιά. Αντίθετα, για το ζήτημα των παραθύρων και την επίσης στεγανοποίησή του δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη καθώς το ΔΣ δεν βρήκε τον ανάδοχο που θα μπορέσει αφενός να αντικαταστήσει τα μάρμαρα (έχουν λάθος κλίση από την αρχική κατασκευή) αφετέρου να αντικαταστήσει τα παράθυρα. Κι έτσι θα προχωρήσει σε δύο διαφορετικές αναθέσεις ώστε να τρέξει πιο γρήγορα η υπόθεση αντικατάστασης. Από εκεί και πέρα, όπως ανέφεραν τα μέλη του ΔΣ έχουν έρθει σε επαφή με παράγοντες από την ΕΟΠΕ ώστε να έρθουν ει δυνατόν άμεσα στην Νάξο για να δουν το γήπεδο από κοντά και να επισημάνουν τι αλλαγές πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά (και δυνητικά σε δεύτερο χρόνο) ώστε να είναι έτοιμο το γυμναστήριο ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα.

Έγγραφο

Από τη πλευρά του ο Πανναξιακός επισημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση όσον αφορά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την βελτίωση των συνθηκών για την εκγύμναση όχι μόνο των αθλητριών αλλά κυρίως των λιλιπούτειων φίλων του μπάσκετ και του βόλεϊ που αποτελούν και το μέλλον της Νάξου. Έχουν καταθέσει μέσω του κ. Φρατζέσκου, μέλος του ΔΣ του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ έγγραφη πρόταση με τις αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα αλλά από τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ η απάντηση ήταν «κοστολογείστε μας τι θέλετε και θα δούμε πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε». Κοστολόγηση όμως δεν έχει γίνει όπως τουλάχιστον αναφέρουν από το ΔΣ. Επίσης, οι άνθρωποι του ΔΣ του Πανναξιακού αναφέρουν ότι πρέπει να γίνουν βελτιώσεις και στον αγωνιστικό χώρο (βάψιμο) αλλά και προσθήκες δημοσιογραφικών για κάλυψη από τηλεοπτικούς σταθμούς όπως και στον περιβάλλοντα χώρα. Μάλιστα από τις 27 Οκτωβρίου του 2011 με έγγραφο που έχουν στείλει (με αριθμό πρωτοκόλλου 141) μιλούν για τις «αναγκαίες εργασίες» που πρέπει να γίνουν στο κλειστό, όπως στεγανοποίηση στέγης και παραθύρων, αγορά φιλέ βόλεϊ (το υπάρχων είναι δανεικό από το Λύκειο Νάξου) αλλά και βάψιμο που δεν έχει γίνει ποτέ. Και καταλήγουν λέγοντας «Για την πραγματοποίηση των ανωτέρω έχουμε επανειλημμένα παρακαλέσει τόσο εσάς όσο και την προκάτοχό Σας αρμόδια αρχή αλλά ουδέποτε εισακουστήκαμε. Δεν ζητούμε πολυτέλειες. Αντίθετα ζητούμε να προβείτε σε ενέργειες που θα καταστήσουν το χώρο αξιοπρεπή, προσπελάσιμο και ασφαλή».

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ''Κυκλαδική''

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares