Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 15:30

«Σήκωσαν» τα μανίκια στο Φιλώτι

Νεαρό με φρέσκιες ιδέες και πολύ όρεξη παρουσιάζεται το νέο Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου, που λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έχει «σηκώσει τα μανίκια» πιάνοντας εντατική δουλειά.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου Στέφανος Τσάφος , με την στήριξη του Δ.Σ «χαράζουν» την πορεία που θα ακολουθήσει ο Σύλλογος, τόσο στο κομμάτι του Αθλητισμού, όσο και αυτό των πολιτιστικών, όπου φαίνεται ότι θα δοθεί ακόμη περισσότερο βάρος.

Τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο της ορεινής Νάξου είναι πολλά, με κύριο μέλημα όμως των μελών του Συλλόγου να είναι αυτό το διάστημα οι τρέχουσες αγωνιστικές και προγραμματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να βγουν εις πέρας.

Έτσι το νούμερο ένα φλέγων θέμα που απασχολεί το Δ.Σ. είναι αυτό της μεγάλης διοργάνωσης των "Μηλωσίων 2013" που θα πραγματοποιήσει και φέτος ο Σύλλογος κατά τον μήνα Αύγουστο.

Προπονητές

Ακόμα ένα θέμα που απασχολεί τον Σύλλογο είναι οι προπονητές που θα αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές το σωματείο δεν είναι διατεθειμένο να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές καθώς η εικόνα που παρουσίασαν τα τμήματα ποδοσφαίρου τη σεζόν που πέρασε κρίνετε ικανοποιητική. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Γιώργο Βασαλάκη στον πάγκο της Ανδρικής ομάδας και τον Γυμναστή Στέφανο Ψαρρά να αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομών. Μάλιστα οι δύο προπονητές έχουν δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον ΑΜΣ Φιλωτίου και αναμένεται η απάντηση τους.

Στο τμήμα του Στίβου το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι, με την Κατερίνα Βρούτση να φέρεται ως συνεχίστρια του έργου.

Εκεί που θα υπάρξουν αλλαγές θα είναι το τμήμα Βόλεϊ , όπου υπάρχουν φήμες για σημαντική αναβάθμιση του τμήματος, που θα περιέχει τόσο μεταγραφικές κινήσεις, όσο και την πρόσληψη προπονητή, με τον επικρατέστερο για την θέση να είναι ο Γιάννης Φραγκίσκος, γνωστός από την θητεία του ως παίκτης-προπονητής στον Πανναξιακό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου, τυγχάνει της στήριξης πολλών ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα στο νησί.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares