Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 01:39

Ο Πανναξιακός περνάει το μήνυμα της πρόληψης, σε παιδιά και γονείς (video)

Μια πρωτοβουλία του Πανναξιακού Α.Ο. και του προέδρου Γιάννη Πολυχρονάκου που αναδεικνύει μέσα από ένα σύντομο σποτάκι τα οφέλη του αθλητισμού και τη σημασία της πρόληψης για θέματα υγείας αναδείχτηκε μέσα από την ΕΡΤ News, όπου φιλοξενήθηκαν και μίλησαν ο ειδικός καρδιολόγος και διδάκτωρ ιατρικής κ. Διαμαντής Γκολιδάκης και ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

«Μια πρωτοβουλία του Πανναξιακού , όπου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα προσπαθήσαμε να περάσουμε ένα μήνυμα για τα οφέλη του αθλητισμού, αλλά και τον ιατρικό έλεγχο πριν αθληθούμε, κάτι το οποίο μπορεί να το θεωρούμε αυτονόητο, αλλά δεν είναι..» σχολίασε ο κ. Γκολιδάκης και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητος ο προληπτικός έλεγχος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, σχολίασε του λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η πρωτοβουλία: «Η Νάξος είναι ένα νησί που έχει πολλά προβλήματα λόγω της νησιωτικότητας, κυρίως στον τομέα της υγείας. Εμείς ως αθλητικό σωματείο αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ένα κοινωνικό πρόσημο για να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και τους γονείς. Είναι πολύ σημαντικό επίσης εκτός από τι ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις, στους χώρους άθλησης να υπάρχουν απινιδωτές, αλλά και άνθρωποι εκπαιδευμένοι που θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν».

Σημειώνεται, πως το αθλητικό σωματείο της Νάξου, διαχρονικά λαμβάνει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση του αθλητικού – και όχι μόνο- κόσμου για διάφορα θέματα όπως για παράδειγμα οι ουσίες που ήταν η καμπάνια της προηγούμενης χρονιάς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares