Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 01:07

Οι ημέρες επιτυχιών στον αθλητισμό για τις ομάδες της Μυκόνου συνεχίζονται...

Την περασμένη Κυριακή για άλλη μια αγωνιστική σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ οι ομάδες του νησιού παρέμειναν αήττητες στους αγώνες που έδωσαν.

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στην ιστορία των ομάδων της Μυκόνου, αφού σε τρεις Εθνικές κατηγορίες όχι μόνο έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά διαδραματίζουν και πρωταγωνιστικό ρόλο! Αναμφίβολα τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς οι σωστές επιλογές προσώπων, η δουλειά που γίνεται αλλά και η φερεγγυότητα που υπάρχει από πλευράς διοικήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει φέρει αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα!

Στο ποδόσφαιρο η Α.Ε. Μυκόνου πέρασε χωρίς να χάσει και από το Άργος φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τον Παναργειακό. Οι παίκτες των Βλάχου - Παχατουρίδη για 9η συνεχόμενη αγωνιστική παρέμειναν αήττητοι και έδειξαν ότι έχουν «χτίσει» έναν τέτοιο χαρακτήρα που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες κάθε αγώνα ακόμα και αν η εξέλιξη δεν είναι ιδανική γι' αυτούς. Έτσι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 1' κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με έναν βαθμό από το Άργος. Επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο (11.00 π.μ.) στη Γαστούνη με τον τοπικό Αίαντα, ενώ ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου κόντρα στη Ρόδο στον Κόρφο.

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Δραπετσώνας με 1-3 απέναντι στην Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου. Τα κορίτσια του Δημήτρη Μανταφούνη με το τρίποντο αυτό έφτασαν τις πέντε νίκες, πιστοποιώντας την πολύ καλή φετινή τους πορεία, η οποία ίσως να ήταν ακόμα καλύτερη αν η ομάδα δεν είχε τόσους πολλούς τραυματισμούς!

Τέλος στο μπάσκετ ο Α.Ο. Μυκόνου επικράτησε μέσα στη Νάξο του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με 61-68 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα που λογικά θα την ξαναβρεί αντίπαλο και στα πλέι οφ. Μπορεί η πρώτη θέση του ομίλου να φαίνεται χαμένη μετά τις δυο ήττες από τον Μίλωνα, όμως στο στρατόπεδο της ομάδας ο στόχος και το μυαλό όλων είναι στην άνοδο στην Α2, έστω και αν ο δρόμος πλέον είναι πολύ δύσκολος!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares