Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 23:59

Πέρρος Μάλλης: Για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο ο Παμμηλιακός χρειάζεται οικονομική στήριξη

Η κατακόρυφη άνοδος του αθλητισμού στη Μήλο και η μεγάλη δραστηριότητα στα τμήματα του Παμμηλιακού δεν περνά πλέον απαρατήρητη από κανέναν τόσο εντός, όσο και εκτός του νησιού της ''Αφροδίτης''.

Ένα παλιό διοικητικό στέλεχος του Παμμηλιακού, ο Πέρρος Μάλλης τοποθετήθηκε για το θέμα με δημόσια επιστολή του προτρέποντας την μεγάλη μεταλλευτική εταιρία του νησιού, την IMERYS να στηρίξει τον σύλλογο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η IMERYS ήδη αποτελεί έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του συλλόγου, ο οποίος απασχολώντας μεγάλο αριθμό αθλητών και προπονητών στα τμήματα του σίγουρα χρειάζεται και την αμέριστη στήριξη από τον Δήμο και τους επιχειρηματίες του νησιού.

Άλλωστε, ο Παμμηλιακός αποτελεί έναν απο τους καλύτερους πρεσβευτές για την εξωστρέφεια  της Μήλου.

Δείτε τι γράφει στην επιστολή του ο Πέρρος Μάλλης: 

«Όσοι περνούν έξω από το Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας ή όσοι επισκέπτονται τον χώρο αυτόν τις απογευματινές ώρες, θα απολαύσουν μια μαγευτική εικόνα. Ένα γήπεδο κατάμεστο από δεκάδες δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας, μικροί-μεγάλοι, ακαδημία, στίβος, μικρή-μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο από νιάτα και ζωή.

Προσωπικά αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος όταν περνάω την πόρτα του γηπέδου γιατί είναι ένας χώρος που προστατεύει τα παιδιά μας από κακές συνήθειες. Ευχαριστώ θερμά τη νέα διοίκηση του Συλλόγου που έχει φτάσει τον Παμμηλιακό σε υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω όμως ότι ο Σύλλογος για να σταθεί όρθιος χρειάζεται οικονομική βοήθεια. Προσωπικά σαν άνθρωπος, σας οικογενειάρχης, σαν μέλος του τόπου αυτού, απευθύνομαι στον μεγάλο μεταλλευτικό ογκόλιθο που λέγεται IMERYS και μπορεί να συμβάλει θετικά στον χώρο αυτόν.

Γιάννη Σανούδο, γνωρίζω προσωπικά ότι αγαπάς τον τόπο αυτόν και έχοντας ήδη προσφέρει πολλά, είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε ένα βλέμμα στον αθλητικό σύλλογο του νησιού. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αείμνηστη αυτή μεγάλη κυρία, η Καίτη Κυριακοπούλου και ο αείμνηστος μεγάλος άντρας που λεγόταν Οδυσσέας Κυριακόπουλος θα αισθάνονται χαρούμενοι που θα μας βλέπουν από εκεί ψηλά και θα σκέφτονται το ίδιο.

Εύχομαι ολόψυχα ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους μας ένα και μοναδικό αγαθό, Υγεία, υγεία, υγεία…

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Πέρρος Μάλλης, Πολλώνια»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares