Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 15:52

Υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στη Πάρο

Ένα ακόμα σημαντικό αθλητικό έργο για το νησί της Πάρου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή γηπέδου Πετοσφαίρισης & Καλαθοσφαίρισης στον Κώστο Πάρου», προϋπολογισμού 120.260,80 € με ΦΠΑ.

Η παραπάνω σύμβαση υπογράφηκε στο Δημαρχείο Πάρου μεταξύ του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου και του Κωνσταντίνου Πετρουλόπουλου, εκπροσώπου της αναδόχου «EVOLVE ENGINEERING PROJECTS ΙΚΕ.».

Το γήπεδο, το οποίο θα κατασκευαστεί με ιδίους πόρους και σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος Πάρου στην Kοινότητα Κώστου, θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και παράλληλα θα φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις. Επίσης, θα περιλαμβάνει ράμπα με κατάλληλη κλίση για να εξυπηρετεί την πρόσβαση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες και ΑΜΕΑ. Τέλος, πρόκειται για ένα από τα γήπεδα σε μία σειρά πολυαθλητικών χώρων που έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται από τα πεπραγμένα της. Από την πλευρά μας, δουλεύουμε σταθερά υλοποιώντας έργα προστιθέμενης αξίας για την κοινωνία, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του νησιού μας. Στο πλαίσιο αυτό, η προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων τςη Πάρου είναι συνεχής. Το νέο γήπεδο στον Κώστο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, και θα είναι στη διάθεση των παιδιών μας, ανοίγοντας δημιουργικούς δρόμους σε θετική κατεύθυνση.»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares