Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 17:56

Επίσκεψη Χατζημάρκου, Λεονταρίτη και Κατσάνη στο γήπεδο του Φιλωτίου [pics]

Σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική ήταν η σημερινή ημέρα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς δέχτηκε στο «σπίτι του» το γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, συνοδευόμενο από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργο Λεονταρίτη και την φιλωτίτισσα Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη.

Ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης βρίσκονται στο νησί της Νάξου, όπου είναι επίσημοι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του project της Amazon «Νάξος, Smart Island» που θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 5/10.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου, υποδέχτηκε με χαρά τους επισκέπτες και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου στο Φιλώτι. Υπήρξε ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ενημερώθηκε και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και τις ελλείψεις υποσχέθηκε ότι η περιφέρεια θα συνδράμει έτσι ώστε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες περαιτέρω βελτίωσης των χώρων του γηπέδου που αποτελεί πνεύμονα αθλητισμού για την ορεινή Νάξο.

KATSANI XATZHMARKOS LEONTARITIS

Μετά το πέρας της επίσκεψης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αυτή η Περιφερειακή αρχή με το έργο της έχει αποδείξει ότι εκτός όλων των άλλων στηρίζει έμπρακτα τη νεολαία και τον αθλητισμό των νησιών μας!

Σε συνεργασία με τα σωματεία και τους αθλητικούς φορείς η Περιφέρεια συγχρηματοδοτεί όλες τις δράσεις αθλητισμού στα νησιά μας όπου της ζητείται!

Αναβαθμίζει τις αθλητικές δομές ή δημιουργεί καινούριες σε κάθε νησί όπου της ζητείται, από την Αντίπαρο και το Κουφονήσι μέχρι τη Σύρο, τη Νάξο και τη Ρόδο.

Έτσι και σήμερα που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νησί μας ο Περιφερειάρχης μας κ. Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον χωρικό μας Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργος Λεονταριτης προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του project της Amazon «Νάξος, Smart Island», με το που έφτασαν στο νησί μας, αμέσως βρέθηκαν στο Φιλώτι να επιθεωρήσουν από κοντά το γήπεδο του Φιλωτίου , για το οποίο χθες υπογράφηκε η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης 5 μηνών!

Το Γιάγκος Γρατσιας πλέον γίνεται ένα γήπεδο που θα αποτελέσει κυψέλη άθλησης της νεολαίας του χωριού μας!

Ένα όραμα που είχαμε όλοι από καιρό και κατόπιν του αιτήματος που μου κοινοποιήθηκε από τον ΑΜΣ Φιλωτίου Α.Μ.Σ Φιλωτίου Ζευς Νάξου πλέον γίνεται πράξη!

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! 

Ευδοκία Κατσάνη
____________________________________
Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων

310458977 1464989530681896 6381937497133391484 n

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου

Σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο χωριό μας και το γήπεδο μας ''Γιάγκος Γρατσίας'' τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, συνοδευόμενο από τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργο Λεονταρίτη και την φιλωτίτισσα Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων κα. Ευδοκία Κατσάνη.
Η επίσκεψη αυτή ήρθε λίγες ημέρες μετά την ιδιαίτερα για εμάς χαρμόσυνη είδηση της υπογραφής της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου μας, ένα αίτημα που ικανοποιήθηκε και θα λύσει πολλά προβλήματα στις ώρες προπονήσεων των τμημάτων μας.
Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε για τις ελλείψεις και τα προβλήματα τον κ. Περιφερειάρχη και τους αξιότιμους αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι έδειξαν τη βούληση τους ώστε να βοηθήσουν ώστε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις με στόχο τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου μας.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως επίσης και τους αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την συγχωριανή μας κα. Ευδοκία Κατσάνη που στέκονται πάντα δίπλα μας προσπαθώντας να δώσουν λύσεις σε όποια προβλήματα μας απασχολούν.
Η στάση και η συνδρομή της Περιφέρειας μας δίνει ώθηση προκειμένου να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας για το καλό της νεολαίας του τόπου μας.
Εκ του Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η ανακοίνωση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιωργου Λεονταρίτη

Χτες υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμο του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Σήμερα επισκεφθηκαμε το ΦΙΛΩΤΙ και το γήπεδο και "ανακαλύψαμε" και άλλες εργασίες που δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε προκειμένου να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο.
Αποδεικνυουμε καθημερινά ότι στα προβλήματα απαντάμε με έργα.
Είναι αυτό που επιθυμούν οι συμπολίτες μας ,
είναι αυτό που κάνουμε .

Φωτογραφίες

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares