Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 13:47

Υπεγράφη η σύμβαση για την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο του Φιλωτίου

Η σύμβαση για ένα σημαντικό έργο για τον αθλητισμό της ορεινής Νάξου και δη του Φιλωτίου υπεγράφη μεταξύ του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη την ανάδοχο εταιρεία «Δ. ΞΕΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου Φιλωτίου ν. Νάξου».

Το έργο που αποτελούσε απαίτηση της αθλούμενης νεολαίας, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει στόχο την παράδοση πλήρως λειτουργικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού ώστε να είναι δυνατή η χρήση του γηπέδου και κατά τις νυκτερινές ώρες και προβλέπει την τοποθέτηση 6 ιστών 12 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου σε θέσεις όπου θα επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα φωτεινότητάς του.

Η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:

«Συνεχίζουμε τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπληρώνει την υπόσχεσή της προς τη νεολαία του Φιλωτίου και της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Νάξου. Οι παρεμβάσεις μας με στόχο την κατασκευή σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλα τα νησιά μας μικρά και μεγάλα συνεχίζονται».

 

 

Η δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων Ευδοκίας Κατσάνη, η οποία κατάγεται από το Φιλώτι και επίσης συνέβαλε ώστε να δρομολογηθεί το έργο:

Η ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου στο χωριό μου, με τον ηλεκτροφωτισμό ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και του συλλόγου του χωριού μας το οποίο μου είχαν μεταφέρει!

Ευχαριστώ θερμά τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη ο οποίος εισάκουσε το αίτημα μας και το έκανε άμεσα πράξη με την υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου!

Η περιφέρεια στα προβλήματα απαντάει με έργα στην πράξη!

Ευδοκία Κατσάνη
______________________________
Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares