Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 00:51

Τίμησε τα στελέχη της Imerys και τον Γιάννη Σιγάλα ο Παμμηλιακός [pics]

Ισχυρούς συνοδοιπόρους έχει στο πλάι του ο Παμμηλιακός, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα και στην έναρξη της φετινής προπονητικής περιόδου, όπου ξαφνικά βρέθηκε «άστεγος».

Την δύσκολη στιγμή με το κλείσιμο των αθλητικών χώρων από τον δήμο, η Imerys ήταν εκεί, παραχωρώντας το γήπεδο της για την προετοιμασία της ομάδας, τη διεξαγωγή του τουρνουά Κ10, αλλά και τις κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο νησί της Μήλου.

Ο Παμμηλιακός και ειδικότερα ο πρόεδρος του, Μιχάλης Βαμβακάρης, «στάζουν μέλι» όταν μιλάνε για την στήριξη της εταιρίας Imerys προς το σωματείο και τη νεολαία του νησιού.

DSC 0659

Έτσι, σε ένα φιλικό τραπέζι στα πάντα φιλόξενα ''Γλαρονήσια'' ο Μιχάλης Βαμβακάρης επεφύλασσε μία έκπληξη στα στελέχη της εταιρίας, αλλά και στον επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Γιάννη Σιγάλα που βρέθηκε στο νησί στο πλαίσιο των κληρώσεων των πρωταθλημάτων και του τουρνουά Κ10.

Στις βραβεύσεις, τιμητικά συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης που φυσικά ήταν στην όμορφη αυτή παρέα.

Τιμήθηκαν, ο Διευθυντής επικεφαλής δραστηριοτήτων της IMERYS στη Mήλο κ. Ιωάννης Σανούδος,

DSC 0645

ο προϊστάμενος προμηθειών της εταιρίας, κ. Στέλιος Κουφός

DSC 0651

και ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Γιάννης Σιγάλας.

DSC 0654

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares