Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 21:49

Απόλλων Νάξου: Ο Δήμος μας αντιπαθεί | «Μπάχαλο» με την κατανομή των ωρών στη Νάξο

Για ακόμη μία χρονιά η άνιση κατανομή των ωρών προπόνησης από πλευράς του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς τα σωματεία έχει δυσανασχετήσει την πλειοψηφία των ομάδων του νησιού.

Για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε οι ομάδες δεν τοποθετούνται δημόσια, αλλά πολλοί παράγοντες έχουν επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσουν και να καταγγείλουν, ότι για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων δείχνει ανήμπορος να διανείμει με δίκαιο τρόπο τις ώρες χρήσης των αθλητικών χώρων.

 Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός στην έλλειψη βούλησης του αρμόδιου αντιδήμαρχου να εφαρμόσει το σύστημα κατανομής των ωρών βάσει μορίων που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο συρτάρι του και μένει αναξιοποίητο.

Μάλιστα το πλάνο που έχει καταρτίσει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος και οι συνεργάτες του κατανέμει τις ώρες βάσει των ενεργών δελτίων αθλητών και ενεργών αθλητών που συμμετάσχουν στις προπονήσεις. Η περίεργη αυτή πρακτική του Δήμου έχει φέρει και για ακόμη μια χρονιά τις ομάδες να καταγγέλλουν άνιση μεταχείριση για ψηφοθηρικούς λόγους.

Το μοναδικό σωματείο που διαμαρτυρήθηκε δημόσια είναι ο Απόλλων Νάξου, που παρόλο που έχει πολυπληθείς τμήματα στην ακαδημία του έπεσε θύμα των όσων αναφέρουμε παραπάνω.

Ο Απόλλωνας Νάξου ήταν καυστικός, μιλώντας για αντιπάθεια από πλευράς του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: 

Καλημέρα για άλλη μια φορά βιώνουμε την μεγάλη αντιπάθεια του Δήμου Ναξου και Μικρων Κυκλάδων προς την ομάδα μας ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΑΞΟΥ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΔΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares