Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 01:19

Με την συνδρομή του Βασίλη Ψαρρά πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι ''Αθλοπαιδιές'' του ΑΜΣ Φιλωτίου [pics]

Με την προσωπική πρόταση και εθελοντική προσφορά του γυμναστή, Βασίλη Ψαρρά πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι ''Αθλοπαιδιές'' του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Όπως και ο Βασίλης μικρός μυήθηκε στον αθλητισμό με το παιχνίδι μέσα σε αυτό το γήπεδο, έτσι επιδίωξε να γίνει και με τα παιδιά του χωριού του που βρήκαν μία πολύ όμορφη και παράλληλα χρήσιμη απασχόληση.

Ο Βασίλης Ψαρράς  είχε την συνδρομή της συναδέλφου του, Μαρίας Γραμμένου. Οι δύο τους πέτυχαν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που χάρηκαν μικροί και μεγάλοι.

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Ολοκληρώθηκαν οι ''ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ'' που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά έπειτα απο πρόταση του γυμναστή και συχωριανού μας Βασίλη Ψαρρά όπου φέτος είχαμε την χαρά και την τιμή να είναι κοντά μας και η γυμνάστρια Μαρία Γραμμένου!

Ήταν μια ευχάριστη πρωινή νότα για τα παιδιά του χωριού μας αγόρια και κορίτσια, τα οποία δημιούργησαν φιλίες, γυμνάστηκαν, και έφυγαν για λίγο κοντά απο τους υπολογιστές και τα κινητά.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι και τα δυο τα παιδιά αφιέρωσαν χρόνο απο τις λίγες ημέρες των διακοπών τους, για να προσφέρουν την χαρά στα παιδιά μας χωρίς κανένα οικονομικό όφελος!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς! Σας ευχαριστούμε και μακάρι να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι να πάρουν το παράδειγμά σας!

Φωτογραφίες

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares