Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 22:16

Αποφασίστηκε η δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στη Φολέγανδρο από την Περιφέρεια

Με απόφαση της Περιφέρειας θα επισκευαστεί το γήπεδο 5χ5 και θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο τένις στο νησί της Φολεγάνδρου.

Η ανακοίνωση: 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στα νησιά της, προκειμένου τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της και μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, ενέκρινε τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Φολεγάνδρου, για την υλοποίηση του έργου «Δημιουργία Αθλητικού Πάρκου Φολεγάνδρου».

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την ανάληψη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, της αρμοδιότητας για την υλοποίηση του έργου.

Ο προϋπολογισμός της Διαβαθμιδικής Σύμβασης ανέρχεται σε 333.453,17 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, η κατασκευή γηπέδου τένις και η κατασκευή ηλεκτρολογικού δικτύου και εγκαταστάσεων φωτισμού των γηπέδων.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε για το έργο:

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, για παιδιά που μένουν σε αστικό κέντρο μπορεί να είναι δεδομένες. Για τα παιδιά ενός νησιού σαν την Φολέγανδρο, δεν είναι.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ψηφίσαμε τη συνεργασία μας με τον Δήμο Φολεγάνδρου για να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ένα οργανωμένο Αθλητικό Πάρκο. Είναι χαρά μας να βάζουμε πλάτη στους Δήμους των νησιών μας και αυτό το κάνουμε επίμονα και με αγάπη, γιατί έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την πολιτική που παράγει αποτελέσματα στην κοινωνία».

 

Το Γραφείο Τύπου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares