Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 18:57

Άρωμα Προοδευτικής με Κουκουβίνο και Χουζούρη στο Φιλώτι

Αέρας ανανέωσης πνέει στο ψηφοδέλτιο του ΑΜΣ Φιλωτίου για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 12/6 στο πνευματικό κέντρο του συλλόγου φιλωτιτών από της 9:00-20:00 και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.

Ανάμεσα στους υποψηφίους διακρίνει κάποιος άτομα με κέφι για δουλειά που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Εκτός τον γνωστό σε όλους μας Ηλία Χουζούρη που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Προοδευτικής και άλλων ομάδων, υποψήφιος θα είναι και ο Ιωάννης Κουκουβίνος στις εκλογές του Αθλητικού Μορφωτικού συλλόγου " Ζεύς".

Ο Γιάννης Κουκουβίνος λάτρης του αθλητισμού με μεγάλη προσφορά στη ομάδα της καρδιάς του Προοδευτική (είχε διατελέσει και Δ.Σ την χρονική περίοδο 2015-2017) τώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων «παίρνει μεταγραφή» στο Φιλώτι της Νάξου.

Ένας ταπεινός άνθρωπος με αγάπη και μεράκι για τα κοινά διεκδικεί μια θέση στο Δ.Σ του ιστορικού συλλόγου Α.Μ.Σ Φιλωτίου. έχοντας πολύ όρεξη να προσφέρει.

Για πρώτη φορά στην διοίκηση της ομάδας που τον ανέδειξε και ο Ηλίας Χουζουρης, που έρχεται για να βάλει το δικό του λιθαράκι.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΑΜΣ Φιλωτίου: Κάλεσμα συμμετοχής και στήριξης στις εκλογές (το ψηφοδέλτιο)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares