Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 20:21

Επιστροφή στην «κανονικότητα» των επιτυχιών για την Σχολή Χορού του Πάντεχνον

Σαν να μην πέρασε μία μέρα για την αγωνιστική ομάδα του Πάντεχνον, η οποία μετά από  δύο χρόνια αναγκαστικής απραξίας, εγκαινίασε την επιστροφή της στις καλλιτεχνικές διοργανώσεις με σημαντικές επιτυχίες και ρεκόρ.

Με πολλά νέα και φρέσκα πρόσωπα στην σύνθεσή της τα οποία έδωσαν για πρώτη φορά το παρών σε καλλιτεχνικούς αγώνες, η Μυκονιάτικη αποστολή τα έδωσε όλα πετυχαίνοντας σπουδαίες διακρίσεις.

atina.jpg

Συγκεκριμένα, η Μυκονιάτικη ομάδα της βραβευμένης Μυκονιάτισσας Χορογράφου Νικόλ Συριανού συμμετείχε, στο Hip Hop International Greece 2022 και Thessaloniki Dance Festival 2022 που διοργανώθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 16 κ 17 Απριλίου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Οι διακρίσεις μας σε αυτό το αγωνιστικό διήμερο ήταν 1η θέση στο σόλο Σύγχρονο εφήβων, 1η θέση στο ντουέτο Σύγχρονο εφήβων, 2η θέση στο ομαδικό Σύγχρονο εφήβων, 4η θέση σόλο Σύγχρονο ενηλίκων και 7η θέση στο ομαδικό hip hop εφήβων.

 

Στην συνέχεια, συμμετείχαμε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασσικού κ Σύγχρονου χορού NATIONALS 2022 ο οποίος διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 7 Μαϊου 2022, όπου κερδίσαμε μία 3η θέση και μία 1η θέση στο ατομικό Σύγχρονου χορού, δύο 1ες θέσεις στο ομαδικό σε Μοντέρνο και Σύγχρονο χορό αντίστοιχα, καθώς και την 1η θέση στην κατηγορία Elite Dancers στο ντουέτο. Μάλιστα, σε αυτήν την τελευταία κατηγορία τα δύο Μυκονιατόπουλα απέσπασαν και την καλύτερη βαθμολογία σε όλο τον διαγωνισμό με ποσοστό 99/100 κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί από το 2015 όταν ξεκίνησε η συγκεκριμένη διοργάνωση.

pantexnon2.jpg

Τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Πάντεχνον ήρθε να επιστεγάσει η καθ’ όλα τιμητική ανάδειξη της Νικόλ ως καλύτερης χορογράφου της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 440 χορογραφίες και 100 σχολές χορού/χορογράφους από όλη την Ελλάδα & την Κύπρο.

Τέλος, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους μαθητές μας που συμμετείχαν στο ομαδικό Σύγχρονο που κατέκτησε την πρώτη θέση, στο ντουέτο Σύγχρονου που διακρίθηκε πρώτο με υψηλότερη βαθμολογία και το σόλο Σύγχρονο με την πρώτη θέση, οι οποίοι κέρδισαν υποτροφία για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και την Μύκονο, σε Διεθνή αγώνα που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι μεταξύ 21-23/10/2022. Είναι κάτι ιδιαίτερα τιμητικό και ξεχωριστό το οποίο έρχεται να επιβραβεύσει την δουλειά που γίνεται στην Σχολή μας και το ταλέντο των μαθητών μας.

nicole-syrianou.jpg

Το ίδιο είχε ξανά συμβεί το 2019 με την πρόκριση του ομαδικού Σύγχρονου, 2 σόλο Σύγχρονου αλλά και της Νικόλ ως χορεύτριας σε σόλο Σύγχρονο, που κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μπάρι της Ιταλίας φέρνοντας σπουδαίες διακρίσεις.

 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τα παιδιά και την δασκάλα τους για όλα όσα κατάφεραν και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον Διεθνή Διαγωνισμό. Απέδειξαν πως όταν υπάρχει αγάπη για αυτό που κάνεις και όρεξη για δουλειά, μόνο καλά πράγματα μπορούν να έρθουν.

pantexnon4.jpg

Αναλυτικά συμμετείχαν οι:

Σόλο σύγχρονο: Δύο 1ες θέσεις: Γιάννης Καμπλιώνης

Ντουέτο σύγχρονο: 1Η θέση: Γιάννης Καμπλιώνης και Ευαγγελία Δακτυλίδη

Ντουέτο σύγχρονο: 1η θέση Elite Dancres: Γιάννης Καμπλιώνης και Ευαγγελία Δακτυλίδη

Ομαδικό σύγχρονο εφήβων : 1η θέση: Γιάννης Καμπλιώνης, Ευαγγελία Δακτυλίδη, Δανάη Μαρία Κασίμη, Λόνα Ουράι, Σίντι Ουράι, Βασιλική Κανάρη

Ομαδικό μοντέρνος χορός: 1η θέση: Άννα Κουμπάρου, Αναστασία Ιωάννα Αθανασίου, Ελεάννα Ιωάννου, Εβελίνα Χρύση, Ιωάννα Βιγλιάρη, Χριστίνα Κασίμη, Σοφία Παπαγιάννη

Ομαδικό σύγχρονο εφήβων: 2η θέση: Δανάη Μαρία Κασίμη, Λόνα Ουράι, Βασιλική Κανάρη, Βαγγέλης Σαντοριναίος, Κέλλυ Ρουσουνέλου, Βικτώρια Μιτράι, Γιάννης Καμπλιώνης, Ευαγγελία Δακτυλίδη

Σόλο σύγχρονο petite: 3η θέση: Δανάη Μαρία Κασίμη

Σόλο σύγχρονο ενηλίκων: 4η θέση: Βαγγέλης Σαντοριναίος,

Ομαδικό hip hop εφήβων: 7η θέση: Ερίνα Δερβίση, Ερασμία Συμεωνίδη, Μελίνα Σταφέτα, Γιάννης Καμπλιώνης, Ευαγγελία Δακτυλίδη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares