Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 13:12

Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι από τον ΝΟΠΑΠΠΑ [photo]

vlisidis-nafpliotis-dimarxos-9-7-2012

Με επιτυχία έγινε χθες η βράβευση των Αθλητικών Συλλόγων της Νάξου που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο της Απειράνθου και διοργανώθηκε από τον ΝΟΠΑΠΠΑ και τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, παρευρέθησαν και τιμήθηκαν δια των εκπροσώπων τους οι: Πανναξιακός ΑΟΝ, Αστέρας Τραγαίας και ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ενώ έλαμψε δια της απουσίας του ο Πανναξιακός, ο οποίος δεν εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν, ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνης.

Υποδομές και υποσχέσεις

Ο εκπρόσωπος του Αστέρα Τραγαίας Νίκος Βλησίδης χαιρέτησε με την σειρά του και αυτός την εκδήλωση, κάνοντας λόγο για τα προβλήματα, που υπάρχουν στις γηπεδικές υποδομές του Νησιού, οι οποίες αποτελούν και το μεγάλο αγκάθι για την συμμέτοχη των ομάδων του Νησιού στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και στις προπονήσεις των ακαδημιών τους.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΝΟΠΑΠΠΑ κύριος Ναυπλιώτης, ο οποίος ανέφερε πως τα προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία του νησιού είναι γνωστά στον οργανισμό του Δήμου και ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα αρχικά για άμεσες λύσεις (ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Αγ. Αρσενίου), ενώ γίνονται προσπάθειες για την κατασκευή ενός κλειστού προπονητηρίου και ενός γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα, τα οποία θα κατασκευαστούν στην ορεινή Νάξο.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares