Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 02:40

Παράταση μέχρι τις 23 Ιανουαρίου στο 10% της πληρότητας των γηπέδων

Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου παρατάθηκαν τα μέτρα, όπως ανακοίνωσε επισήμως το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης της επιστρημονικής επιτροπής.

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται: «Σήμερα, Τετάρτη 12/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα».

Σε αθλητικό επίπεδο, αυτό σημαίνει παράταση του μέτρου πληρότητας 10% στα γήπεδα με «ταβάνι» τα 1.000 στις κερκίδες. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρεα, χωρίς μουσική θα παραμείνει η εστίαση τουλάχιστον μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.

Προς την κατεύθυνση της διατήρησης των μέτρων είχαν προϊδεάσει νωρίτερα σήμερα πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «πρόωρη συζήτηση» και «λάθος μήνυμα», αναφερόμενος σε μια πιθανή χαλάρωση των περιορισμών.

Πάντως, από την κυβέρνηση είχε εκφραστεί η πρόθεση για επανεξέταση της κατάργησης της μουσικής στα καταστήματα εστίασης, ζήτημα που είχε θέσει χθες στο τραπέζι και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ωστόσο, η εισήγηση των ειδικών είναι το μείγμα μέτρων να παραμείνει ίδιο, χωρίς μετατροπές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares