Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 01:09

Kλείνουν και πάλι τα γήπεδα

Σε άδεια γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η επιτροπή των ειδικών έχει προτείνει μεταξύ άλλων το κλείσιμο των γηπέδων ως ένα από τα μέτρα για το περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι από αυτά που θα έχει άμεση εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι θα ισχύσουν από την 3η Ιανουαρίου.

Επίσης, από τις 3 Ιανουαρίου καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Μέχρι σήμερα η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους ήταν προαιρετική και μόνο όπου παρατηρούνταν συνωστισμός.

Τα μέτρα που θα ισχύσουν άμεσα:

  • Ματαιώνονται όλες οι μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς χώρους (φεστιβάλ, events κλπ)
  • Χωρίς κόσμο τα ματς στα γήπεδα
  • Όσοι ταξιδιώτες έρχονται στην Ελλάδα, σε όλες τις πύλες της χώρας την 2η και την 4η μέρα μετά την άφιξή τους, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Υποχρεωτική μάσκα αυξημένης προστασίας KN-95 στα σούπερ μάρκετ και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακόμη εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida ο περιορισμός του ωραρίου σε καταστήματα εστίασης αλλά και κέντρα διασκέδασης. Σημειώνεται ότι μέσα στο καλοκαίρι όπου υπήρχε έκρηξη κρουσμάτων η εστίαση και η διασκέδαση έκλεινε στις 12 τα Μεσάνυχτα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares